Késeléses támadás Százhalombattán

Vasrúddal ütötték, megszurkálták a sértettet, akit súlyos állapotban szállítottak kórházba.

„Július 6-án éjjel szóváltást követően súlyosan bántalmazott három férfi egy negyediket a Berzsenyi utcában. Vasrúddal ütötték, megszurkálták a sértettet, akit súlyos állapotban szállítottak kórházba.

zsuga söröző

A kiérkező járőrök részletes adatgyűjtésének köszönhetően az érdi bűnügyi nyomozók rövid idő alatt azonosították, majd előállították a három elkövetőt. Egyikük sem százhalombattai lakos, mindhárman büntetett előéletűek, egyikük pedig korábbi erőszakos bűncselekményei miatt súlyosabb büntetésre, hosszabb szabadságvesztésre számíthat. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság mind hármójukkal szemben elrendelt – írja a Százhalombattai Hírtükör Online.

A százhalombattai Jobbikot nem érte váratlanul a megdöbbentő hír, hiszen nemrégiben levélben fordultak a város polgármesteréhez, hogy egyre tarthatatlanabbak az állapotok.

Hónapok óta bűnöző hordák lepik el a várost éjszakánként, végigjárják a szórakozóhelyeket, és zaklatják, molesztálják a szórakozni vágyókat. A „na-vajonkik” vélhetően Érdről és a nemrégiben hasonló bűncselekményről elhíresült Szigethalomról érkezhettek-érkezhetnek.

Éppen az ilyen esetek elkerülése kapcsán szervezett a Jobbik százhalombattai szervezete aláírásgyűjtést, egy helyi szórakozóhelyen rendszeresen történő hangoskodások miatt. Azóta lezajlott első aláírásgyűjtés napja, ahol közel 100 aláírás gyűlt össze. Ezen a napon személyesen találkoztak az érintett lakókkal. Elmondásuk szerint a jelzett szórakozóhely mellett már napközben sem lehet elhaladni – nem hogy az esti, vagy az éjszakai órákban – mert mindenkibe belekötnek. Inkább több száz métert kerülnek, de arra már nem mernek elmenni. Gyermekeiket óva intik a hely megközelítésétől. Most már köztudott az is, hogy a Zsuga nevezetű szórakozóhely – amit két garázsból alakítottak ki – ezeknek a bűnözőknek a tanyája.

A százhalombattai Jobbik bízik a rendőrség egyre hatékonyabb fellépésében a bűnelkövetőkkel szemben, és reméli, hogy nem lesz szükség hasonló demonstrációra, mint Szigethalmon és a többi hasonló településeken.

Kérik a város lakosságát, hogy mindenki éberen figyelje szomszédja és Önmaga vagyonát, értesítse azonnal a rendőrséget, ha bármilyen bűncselekményre utaló jelet észlel. Vigyázzanak gyermekeikre, unokáikra, felügyelet nélkül ne engedjék ki az utcára, főleg az esti, rosszabb esetben az éjszakai órákban!

 

Battai Hírpótló – alfahir.hu

 

Battai Hírpótló

Article source: http://alfahir.hu/keseleses_tamadas_szazhalombattan