Mészárlásra készülnek a cigányok Pusztakovácsiban

A helyiek kétségbeesetten kérnek segítséget a somogyi Jobbiktól, és az Új Magyar Gárda Mozgalom somogyi szakaszától.

Pusztakovácsiban július 14-én vasárnap börtönből, történő szabadulásukat ünnepelték a helyi cigányok. A dáridó hevében még az élő fába is belekötöttek.  Egy éppen arra járó, magyar fiatalokból álló csapat a saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy mi is az az eltérő kultúra.

késsel fenygető alakA túlerőben lévő cigányok ámokfutását egy magyar leány arccsontja és három magyar fiú orra bánta. A dicsőséges marcali rendőrség, mint ahogyan eddig is tette, most is megpróbálta eltussolni az ügyet.

Másnap eddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt az egyik cigány putri. A liberális jogvédők elvárásainak megfelelve, erre már azonnal reagáltak a rend éber őrei. Rögtön előállították az egyik előző nap bántalmazott magyar fiatalt, aki hiába tagadta, hogy nincs semmi köze a tűzesethez.

A cigányok szokásukhoz híven felhergelték magukat. Ma éjszakára azt az ígéretet tették, hogy késhegyre szúrják az összes magyart Pusztakovácsiban.

A helyiek kétségbeesetten kérnek segítséget a somogyi Jobbiktól, és az Új Magyar Gárda Mozgalom somogyi szakaszától, mert a rendőrség vagy nem akar, vagy egyszerűen nem mer tenni semmit.

Sajnos kritikussá vált a helyzet a településen. A magyar lakosok rettegnek a cigány terrortól. Állítólag Kaposvárról is indultak el cigányok, az ottani „testvéreik” megsegítésére. Pattanásig feszült a hangulat, jelenleg megjósolhatatlan mi fog történni éjszaka.

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/meszarlasra_keszulnek_a_ciganyok_pusztakovacsiban