Mesterházy titkárnője Indiába küldené a cigányokat

„Támogatom az otthonszülést! Magyarok Magyarországon, cigányok Indiában!” – küldte körlevélben párttársainak Mesterházy Attila MSZP elnök titkárnője.

Érdekes körlevelet juttattak el a kuruc.info szerkesztőségébe, bizonyítva, hogy a szocialisták háza táján is szívesebben látnák a cigányokat Indiában, mint Magyarországon. (A körlevélben egy kép található, amelyen egy édesanya a gyermeke arcát csókolja meg, mellette pedig több cigány anya látható a gyermekével. A képek alatt a következő felirat szerepel: „TÁMOGATOM AZ OTTHONSZÜLÉST! Magyarok Magyarországon, cigányok Indiában!)

Íme a kép, amit Mesterházy titkárnője küldött ki körlevélben:

kuruc

A körlevél feladója ráadásul nem is akárki, hanem Pusztai Mónika, Mesterházy Attila MSZP elnök titkárnője, a címzettek pedig mind az MSZP-székházban dolgoznak. (ITT megtekinthető a körlevélről készült képernyőmásolat!) Bár a közvélemény előtt – minden bizonnyal a biztos szavazatokért – a szocialisták nem hajlandóak tudomást venni a cigánybűnözésről, vagy a cigányság társadalmi beilleszkedésének problémáiról és annak okairól, a valóság ezzel szemben az, hogy még a szocialisták belső köre sem tud azonosulni az MSZP szemellenzős, hazug kettős mércén alapuló politikájával. A kuruc.info szerkesztősége közben anélkül, hogy megerősítést kért volna a körlevél tartalmának kapcsán, levelet kapott Németh Imre informatikai és adatvédelmi igazgatótól, melyben közölte, hogy álláspontjuk szerint mind a levelek megszerzése, mind pedig a közzétételük bűncselekmény, ezért távolítsák el őket a portálról. Erre négy órát kaptat a kuruc szerkesztői, de természetesen a radikális portálon továbbra is megtekinthető mind a körlevél, mind pedig Németh Imre teljes levele.

 

kuruc.info – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/mesterhazy_titkarnoje_indiaba_kuldene_a_ciganyokat