Golyót kapott a vascsővel támadó kábeltolvaj

Kábeltolvajokat ért tetten egy rendőr Kisteleken. A tolvajok vascsővel támadtak és orrba ütötték a rendőrt, aki golyót eresztett az egyik tolvajba.

loKábeltolvajokat ért tetten egy rendőr Kisteleken. A tolvajok vascsővel támadtak és orrba ütötték a rendőrt, aki golyót eresztett az egyik tolvajba.

Kedd hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy kábeleket loptak el a város külterületén. A forró nyomon elindult nyomozás során rövid időn belül három férfi került képbe, akik megalapozottan voltak gyanúsíthatók a lopással – írta Délmagyar.

A lap információi szerint a helyszínre kiérkező nyomozó tetten érte a kábeltolvajokat, akik azonban ellenálltak az intézkedésnek és vascsővel támadtak a rendőrre, akinek betörték az orrát. A nyomozó ezután használta a fegyverét és eltalálta az egyik kábeltolvajt, akit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Délmagyar úgy tudja, hogy nincs életveszélyben a bűnöző. A másik két férfi közül a rendőrök az egyiket elfogták, harmadik társuk szökésben van.

Mivel hivatalos személy ellen történt erőszak, a nyomozást a Szegedi Nyomozó Ügyészség folytatja le. Az ügyben az ügyészség a rendőrt tanúként hallgatja majd ki. A Délmagyar úgy tudja, hogy Kistelek és környékén a közelmúltban több hasonló kábellopás történt.

 

delmagyar.hu – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/golyot_kapott_a_vascsovel_tamado_kabeltolvaj