Külföldi tőke és maffiózók segítik a magyar baloldalt

A baloldal gátlástalansága és hataloméhsége egyre nyilvánvalóbb - jelentette ki sajtótájékoztatóján Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Volner elmondta: újabb fejlemények derültek ki arról, hogy a baloldal hogy próbálta megőrizni hatalmát és kikkel szövetkezett ennek érdekében. A képviselő utalt a korábban már általunk is bemutatott információkra, melyek szerint az amerikai, Soros Györgyhöz köthető Center for American Progress nevű szervezet volt Bajnai Gordon legfőbb támogatója, emellett pedig a részben állami tulajdonban lévő MOL, és a hazai bankrendszer egyik zászlóshajója, az OTP is súlyos tízmilliókkal támogatta a volt miniszterelnök alapítványát, a Haza és Haladást.

Elfogadhatatlan Navracsics védekezése

Volner János mindezzel kapcsolatban a tegnapi nap folyamán a Parlamentben is felemelte szavát, ám a kormány részéről válaszoló Navracsics Tibor elutasította a Jobbik vizsgálódásra való felszólítását. A miniszterelnök-helyettes ugyanis úgy vélekedett, hogy a tiltott pártámogatások kérdésében a jognak kell eljárnia, amennyiben a támogatás jogszerű, akkor a kormány nem tehet semmit. A Bajnai által vezetett Haza és Haladás kapcsán azzal mentegetőzött, hogy az nem pártalapítvány, így támogatása megengedett, a MOL támogatási politikájába pedig nem avatkozik be az állam.

Volner sajtótájékoztatóján elmondta: Navracsics ezen védekezését azért nem hajlandó elfogadni, mert a Parlamentben ülve a képviselők képesek lennének formálni a jogi környezetet, így elejét lehetne venni az ehhez hasonló eseteknek.

Alvilággal is szövetkezett a baloldal

A nemrég nyilvánosságra hozott jegyzőkönyvekből az is kiderül, hogy a baloldal a saját hatalmának megtartása érdekében hajlandó volt az alvilág ismert figuráival is szövetkezni - mutatott rá a politikus. Ahogy arról portálunk is beszámolt, az MSZP választási győzelmét kívánta elősegíteni a kormányváltástól rettegő egykori olajbűnöző, Portik Tamás, aki 2008 nyarán leleplező információkat ígért a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati főnökének. (Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja.) Portik és Laborc mindketten megfogalmazták igényüket, mely szerint a baloldalnak hatalmon kell maradnia, különben börtönbe kerülnek.

Hozzák nyilvánosságra az adatokat!

Volner szerint ezekből a jelekből nyilvánvalóan látható, hogy a Fidesz leváltását a baloldal külföldi pénzekkel és alvilági alakokkal való szövetkezéssel próbálta megakadályozni. A Jobbik tisztán szeretne látni a kérdésben, ezért felszólítja a kormányt, hogy minél több adatot hozzon nyilvánosságra, az embereknek ugyanis joguk van tudni, hogy kik vezették az országot 8 éven keresztül, milyen gátlástalanul fogtak össze a nemzetközi nagytőkével és ismert bűnözőkkel.

A nemzeti párt felszólítja a politikai pártokat és politikai tevékenységet folytató szervezeteket is, hogy hozzák nyilvánosságra, milyen állami tulajdonban vagy résztulajdonban lévő szervezetektől kaptak támogatást az elmúlt években, az adófizetők pénzéből kapott támogatásokat pedig fizessék vissza. A Jobbik bízik benne, hogy nem az eddigi eredménytelen fideszes elszámoltatás veszi kezdetét, hanem érdemi intézkedések is történnek.

alfahir.hu

Ez a bejegyzés közzétéve Egyéb kategória. A következő témákban: permalink.