Árvízi védekezésre hív az Új Magyar Gárda

gardaAz Új Magyar Gárda felhívást tett közzé annak érdekében, hogy a bel- és árvizekre való felkészülést segíthessék. A tenni akaró önkéntesek jelentkezését várják és remélik, össze tud fogni magyar a magyarral úgy, mint a márciusi havazáskor.

Íme a felhvás:

"Adjon az Isten!

Az Új Magyar Gárda azzal a felhívással fordul mindenki felé, hogy tanulva a márciusi katasztrófahelyzetből, vállt-vállnak vetve, összefogva, közösen próbáljunk meg úrrá lenni az újabb nehézségeken. Tegyük félre mind személyes, mind politikai ellentéteinket nehéz helyzetben lévő honfitársaink érdekében!

Közösen tűzoltók, katasztrófavédelmisek, rendőrök, az Országos Polgárőr szervezet tagjai, hazafiak, gárdisták!

Tagjaink ezekben a percekben is már több helyszínen vannak jelen és végeznek mentési munkálatokat!

Az Új Magyar Gárda szervezetten tud csoportokat mozdítani a legrosszabb helyzetben lévő településekre, ha erről megbízható információval rendelkezik!

Arra kérjük a katasztrófa-elhárítási szakembereket, hogy tegyék félre ellenszenvüket és vonjanak be minket is a tájékoztatásba! A gárdisták sok hazafihoz hasonlóan önként vállalják a munkát, azzal a különbséggel, hogy mögöttük egy szervezett kapcsolattartási, irányítási, logisztikai háttér is van.

Bízunk benne, hogy a segítő szándék, a tenni akarás felülkerekedik az ellenérzéseken, és egy ismételt összefogással megakadályozhatunk tragédiákat, megmenthetünk életeket, javakat!

Várjuk az árvízzel, belvízzel kapcsolatos megkereséseket, tájékoztatásokat a bajtarsiassag2009@gmail.com címre!

Szebb jövőt!"

Új Magyar Gárda

alfahir.hu

Ez a bejegyzés közzétéve Egyéb kategória. A következő témákban: permalink.