Gerendás elhagyná a “fasizálódó” Magyarországot

Gerendás Péter zenész a Facebookra írt hosszú búcsúlevelében fakadt ki és jelentette be, hogy elhagyja Magyarországot, ami szerinte „fasizálódik”.

gerendasGerendás Péter zenész a Facebookra írt hosszú búcsúlevelében fakadt ki és jelentette be, hogy elhagyja Magyarországot, ami szerinte „fasizálódik”. Mindezt húsvét vasárnapjára időzítette. Azt még nem tudja, hogy mikor, illetve hová indul a nagyvilágba, de már mindenét eladta és szeretne újra optimista lenni valahol külföldön.

“A mocskos zsidózás, a nácik szerecsenmosdatása, a politika kufárkodása az emberek létező előítéleteivel, a már szinte természetes hétköznapi terminológiává lett bizonyos ‘zsidó háttéruralomról, zsidó bankárokról’ szóló hazugságok, összeesküvés-elméletek és ezzel egyidejűleg a jól bevált bűnbakképzés általánossá válása, a folyamatos cigányozás, buzizás miatt régóta fontolgattam a távozást” – írja levelében Gerendás.

Keserűsége számlájára írható az is, hogy szerinte a rádiók nagyon keveset játszották a dalait, amelyek emiatt nem lehettek slágerek. Azt írja, a helyét átvették “a napi rendszerességgel jelentkező, tehetségkutatónak álcázott valóságshow-k hősei”.

“Ez az ország élhetetlenné vált. Értéktelenné vált az érték. Felment az ára a selejtnek” – indokolja levelében az 57 éves Gerendás Péter.

 

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/gerendas_elhagyna_a_fasizalodo_magyarorszagot

Kategoriák: Egyéb kategória. Cimke . Könyvjelzők: permalink.