Megvan az óbecsei gyilkosság egyik gyanúsítottja

Szerbiai hírportálok szerint őrizetbe vettek egy 14 éves fiatalembert, akit vasárnap virradóra holtan talált 17 éves óbecsei fiú, B. Ervin meggyilkolásával gyanúsítanak.

verSzerbiai hírportálok szerint az újvidéki rendőrség őrizetbe vett egy 14 éves fiatalembert szerdán a vajdasági Óbecsén, akit vasárnap virradóra holtan talált 17 éves óbecsei fiú, B. Ervin meggyilkolásával gyanúsítanak.

A vajdasági Magyar Szó internetes kiadásában a Beta hírügynökségre hivatkozva azt írta, hogy a gyanúsítottat a hatóságok szerdán délután kihallgatták.

A szerb nyelvű Blic online úgy tudja, hogy a rendőrség információi szerint a két fiatal a tragédiát megelőző éjszakán együtt volt egy kocsmában és mindketten ittasak voltak.

A boncolási jegyzőkönyv szerint a szombaton éjjel eszméletlenre vert óbecsei fiú halálát fulladás okozta, miután támadói arccal egy pocsolyában fekve hagyták az utcán – írta korábban a VajdaságMa délvidéki hírportál.

A VajdaságMa nem hivatalos információkra hivatkozva korábban azt közölte, hogy feltehetően négy, 30-40 év körüli péterrévei lakos verte agyon a fiatalt. A tettesek állítólag az áldozat barátnőjének a rokonai, akik ellenezték, hogy a lány hozzámenjen a fiúhoz.

Sok helyi lakos írta a közösségi portálokon, hogy nem etnikai gyűlölködés volt a gyilkosság oka, és kérték a médiát, ne terjesszen ilyen híreket – közölte a VajdaságMa.

Egy másik cikkében a portál arról is beszámolt, hogy a múlt hét végén Szenttamáson magyarellenes falfirkák jelentek meg.

 

MTI – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/megvan_az_obecsei_gyilkossag_egyik_gyanusitottja