A melleivel fojtotta meg barátját

illusztrációEgy ötvenéves amerikai nő azzal vetett véget a barátjával való veszekedésének, hogy az arcára feküd – írja a Hír24.

Szemtanúk elmondása szerint Donna Lange és nála egy évvel idősebb barátja, akivel közösen éltek egy lakókocsiban a Washington állambeli Everett városában, az esetet megelőző napon erősen ittak, és többször is összekaptak. A nagydarab, majdnem kilencven kilogrammos nőt látták, amint a földre löki a nála jóval kisebb barátját, majd ráfekszik. Azt is hallották, hogy a férfi kétségbeesetten kéri, hogy szálljon le róla.

Később Lange-ot a férfin fekve találták, a melle teljesen beborította áldozata arcát, aki ekkor már eszméletlen volt. Amikor a rendőrök kiérkeztek, a mentősök már a férfi újraélesztését végezték, akit később, már a kórházba szállítás után halottá nyilvánítottak. A lakókocsinál lévő szemtanúk szerint a nő „halálra fojtotta” a férfit.

Donna Lange a rendőröknek azt állította, hogy nem emlékszik semmire az esetből. A nő ellen várhatóan szándékos emberölés miatt indítanak eljárást.

Kirotv/hir24.hu – barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/a_melleivel_fojtotta_meg_baratjat-20130121