Teleportálás történt Kínában vagy "valakinek" a megmentése térfigyelő kamera előtt

A következő esetet azért tartottam érdemesnek megosztani, mert most 2012. szeptember 5-én történt Kínában egy autókereszteződésben és térfigyelő kamera rögzítette. Mivel a teleportálás jelensége teljesen létező dolog, ezért nem a kételkedés, ami elsőként megjelent bennem, hanem hogy miért és hogyan menti meg valaki vagy valami az illetőt.
Nyilván második gondolat, hogy biztos profi hamisítvány a videó. De halkan elárulom, hogy nem az, azóta lenyomoztam és sokadik megnézés után már Ti magatok sem fogtok kételkedni benne.

Balról érkező riksában “valaki” ül, aki érdekes módon fénylik. Valószínűleg nagyon fontos illető lehet vagy különleges, hiszen az érkező autó várhatóan elgázolta volna őket. 
Viszont egyszer csak a másodperc tört része alatt teleportálja őket biztonságba. 


 A riksa vezetője értetlenül és magába roskadva ül le a padkára, míg az autó vezetője az általa elgázoltaknak hitt sérültet keresi !

Ez elég megdöbbentő és meggyőző videó! Hamarosan tudom, jönnek majd a “tuti hamisítvány” és “ilyet simán lehet csinálni video-studio programmal”…. de ez a jelenség létező. ………..

               

Article source: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/09/teleportalas-tortent-kinaban-vagy.html