Természeti erőket bevetve vívják a 21.század háborúit ? Hogy használják, az biztos…

Y-

Egyetértek Veled…sőt úgy látom hogy nem is akarnak kibújni az esernyő alól.Az emberek nagy része jobban érzi magát ha tudatlan,mert ha tudná mi vár rá akkor változtatnia kellene nagyon sok mindenen.Az pedig a kényelmébe kerülne.

Egyébként ez a fajta hozzáállás is egy jövendölés/prófécia beteljesedése.Bár sürgető a helyzet az emberek nagy részét nem érdekli a közeledő világméretü kataklizma.Csúfolják és kigúnyolják azokat akik azt mondják hogy ez hamarosan…sőt már lassan bármelyik pillanatban beindulhat,bekövetkezhet.

2Péter 3:3,4 – Tudván először azt, hogy az utolsó időben csúfolkodók támadnak, a kik saját kívánságaik szerint járnak,És ezt mondják: Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert a mióta az atyák elhunytak, minden azonképen marad a teremtés kezdetétől fogva.

Tehát ennek igy kellett lenie ,hogy nagyon kevés ember lesz az aki komolyan fogja venni az utolsó idők jeleit,sőt látni azt is hogy miért:

2 Péter 3:5,6 – Mert kész-akarva nem tudják azt, hogy egek régtől fogva voltak, és föld, mely vízből és víz által állott elő az Isten szavára;
A melyek által az akkori világ vízzel elboríttatván elveszett:
A mostani egek pedig és a föld, ugyanazon szó által megkíméltettek, tűznek tartatván fenn, az ítéletnek és az istentelen emberek romlásának napjára.

Vagyis a saját kivánságuk miatt nem akarják hogy eljöjjön a végitélet/globális változás.Nem akarják hogy bármi is megzavarja az életüket,nem akarnak számot adni a tetteikért.

Csak elfelejtik hogy a múltban volt már arra példa hogy egy egész világra kiterjedő változás történt,vagy hogy Isten/Teremtő közbelépett.Jézus pl. Noé napjaira és Lót napjaira utalt:

Lukács 17:26-30 – Továbbá, ahogy Noé napjaiban történt, úgy lesz az Emberfiának napjaiban is: ettek, ittak, a férfiak nősültek, a nőket férjhez adták, addig a napig, amelyen Noé bement a bárkába, és elérkezett az özönvíz, és mindnyájukat elpusztította. Hasonlóképpen, mint ahogy Lót napjaiban történt: ettek, ittak, vettek, eladtak, ültettek, építettek.  De azon a napon, amelyen Lót kiment Szodomából, tűz és kén esett az égből, és mindnyájukat elpusztította. Ugyanígy lesz azon a napon, amikor az Emberfia kinyilatkozik.

AZ Özönviz előtti emberek nem vették komolyan Noé figyelmezetetéseit arról hogy mi közeledik.. és hasonlóan volt Lótnál is,Szodoma és Gomorra elpusztítása előtt Lót vejeinek úgy tűnt, mintha viccelődne Lót -1Mózes 19:14.

Ehhez hasonlóan ma sincs ez másképp,de nem szabad elfelejteni egy tényt,ami szintén egy jövendölés –

Sofóniás 1:12, 13 – Vagyonuk prédává lesz, házaik pedig elhagyatott pusztasággá.Házakat építenek, de nem fogják lakni azokat, szőlőket ültetnek, de nem isznak azok borából”

Vagyis az emberek nagy része hiába éli kényelmes életét és nem akar/nem veszi észre hogy mi folyik,viszont maradandó hasznuk akkor sem lesz belőle,mert amikor majd beindulnak az esmeények akkor az anyagi javak,pénz stb nem fog számitani semmit:

Sofóniás 1:15-18 –  A bősz harag napja az, nyomorúság és gyötrelem napja, vihar és pusztítás napja, sötétség és homály napja, felhő és sűrű homály napja,  kürtnek és riadónak napja a megerősített városok ellen és a magas saroktornyok ellen. Nyomorúságot hozok az emberre, és botorkálnak majd, mint a vakok, mert Isten ellen vétkeztek. Vérük kiontatik, mint a por, és beleik, mint a ganéj.  Sem ezüstjük, sem aranyuk nem tudja majd megszabadítani őket Isten bősz haragjának napján, hanem buzgalmának tüze megemészti az egész földet, mert pusztítást hoz, rettenetest, a föld minden lakójára.”

Van aztán egy másik nagy csoport is akik figyelik az idők jeleit csak nem a pontos ismeret a tisztánlátás szerint.Persze ezzel nincs is semmi gond,merthát jó lenne tudni mit tartogat a jövő..És ahogyan haladunk előre az időben a világvége téma egyre izglamasabb lesz és egyre több világvége-gyáros születik meg,amiknek csak egy része alapszik valós dolgokon.

Sokat köszönhetünk az MGM-nek meg az Universalnak…forgatókönyvek tömkelege volt már erről…

Törlés

Article source: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/09/termeszeti-eroket-bevetve-vivjak.html