Demonstráció a cigánybűnözés ellen

A Jobbik Kesznyéteni és Tiszaújvárosi alapszervezete 2012 március 11-én 15:00 kezdettel figyelemfelhívó demonstrációt szervez a közbiztonság helyreállítását követelve.

Kesznyéten neve mindenki számára ismerősen cseng a 2008-as uborka-tolvajlás ügyében. Akkor a liberális média hatalmas hadjáratot folytatott Szoboszlai Barna bácsi ellen, amiért árammal védte meg a magántulajdonát.

Sajnos az eltelt évek alatt nem sokat változott a helyzet. Tavaly karácsony környékén (és ezt megelőzően) is több helyre betörtek. A település lakói egy januári eset óta rettegésben élek. A 82 éves Ilonka nénit brutálisan és kegyetlenül bántalmazták a saját házában. A négy elkövetőből ketten azok voltak, akik a 2008-as ügyben is részt vettek. Az elkövetőket a rendőrség elfogta, de a helyi lakosok még mindig félnek. Az idősek nem érzik magukat biztonságban.

Ezért a Jobbik Kesznyéteni és Tiszaújvárosi alapszervezete 2012. március 11-én 15:00 kezdettel figyelemfelhívó demonstrációt szervez a Kesznyéteni focipályánál, ahonnan átvonulunk majd abba az utcába, ahol Ilonka néni lakik. Kérünk mindenkit aki együttérzését szeretné kifejezni, és a közbiztonság helyreállítását követeli a kormánytól, jöjjön el!

kép

barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/demonstracio_a_ciganybunoezes_ellen-20120307

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .