Jövő hétre elfelejthetjük a 40 fokot

Vasárnap késő este a hőmérséklet 18-24 fok között lehet. Hétfőn napos idő várható többnyire gyenge gomolyfelhő-képződéssel. Csapadék nem lesz. Gyenge vagy mérsékelt marad a változó irányú szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28-32 fok között várható.  A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet pedig 10-16 fok között lehet.

Kedden eleinte derült, napos idő várható, majd egy érkező gyenge hidegfront miatt napközben északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Főként nyugaton, északnyugaton, északon számíthatunk záporra, néhol egy-egy zivatar is előfordulhat. Az északnyugatira forduló szél megélénkül, több helyen meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26-34 fok között lehet, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet pedig 12-19 fok között.

Szerdán napközben általában felhős idő valószínű, inkább kevesebb, mint több napsütéssel, majd estétől északnyugat felől fokozatosan kiderül az ég. Elszórtan záporeső is előfordulhat, kis valószínűséggel esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22-29 fok között alakulhat, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet pedig 14-20 fok között lehet, és nyugaton lesz hűvösebb.

Csütörtökön és pénteken túlnyomóan napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül. Nappal maximum 25-29 fok valószínű, éjjel minimum 11-18 fok lehet.

Szombaton ismét napos, fátyolfelhős, száraz idő várható. A változó irányú szél mérsékelt marad. A várható csúcshőmérsékletek: nappal legfeljebb 29-32, éjszaka legalább 12-19 fok.

Article source: http://www.hir24.hu/belfold/2013/08/11/jovo-hetre-elfelejthetjuk-a-40-fokot/~~Fokusz


Cimke:

Ez a bejegyzés 2013. augusztus 11. vasárnap 23:16, perc időpontban készült a ” Egyéb” kategóriában.
Ha nyomon szeretnéd követni akkor add a hircsatornákhoz RSS 2.0.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19514