Három halott az üllői lövöldözésben (frissítve)

Helyszíni információnk szerint Üllőn a Lilliom és az Árvácska utca sarkán volt a lövöldözés, egy idősebb férfi mészárolta le a családját.

A kora esti órákban lövöldözés volt Üllőn. A lövések következtében S. Ferenc 64 éves élettársa, a 41 éves fia és a lövöldöző a helyszínen meghalt. A nő édesanyját kórházba vitték.

A rendőrség későbbre ígért hivatalos tájékoztatást, egyelőre sem az elkövetők, sem az indíték nem ismert.

Rendőrök és mentőautó Üllőn az Akácfa utcában, ahol lövöldözés volt 2013. április 29-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Helyszíni információnk szerint Üllőn a Lilliom és az Árvácska utca sarkán volt a lövöldözés, egy idősebb férfi mészárolta le a családját. Egy embert mentőhelikopterrel szállítottak el.

Egy 74 éves ittas férfi lehetett a lövöldöző

Emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás amiatt, hogy a 74 éves S. Ferenc hétfő este Üllő egyik családi házának udvarán többször meglőtte élettársát, az ő fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett. A családi tragédia okát vizsgálják – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea a kevéssel este hat óra előtt történt esettel kapcsolatban elmondta, hogy a lövések következtében S. Ferenc 64 éves élettársa, a 41 éves fia és a lövöldöző a helyszínen meghalt. A nő édesanyját kórházba vitték. A tettes állítólag a nyílt utcán nyitott tüzet.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, a történtek hátteréről még nincs bővebb információ – tette hozzá a szóvivő.

A mentők sajtóügyeletese nem adott tájékoztatást, de az MTI úgy tudja, hogy a sérült asszony életveszélyes állapotban van, helikopterrel vitték Budapestre, a baleseti intézetbe. A hvg.hu információja szerint a baleseti intézetből a sérültet továbbszállították, mivel az ottani intenzív osztályon nem volt hely.

Mentőautó a helyszínen.MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Fehér Imre, a több mint 11 ezer lakosú Üllő alpolgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, az önkormányzathoz nem jutottak el olyan hírek, melyek szerint a több mint tíz éve az Akácfa utcában lakó család tagjai között ekkora ellentétek feszültek volna.

Tájékoztatása szerint a városban általános a döbbenet, a tragédia helyszínének közvetlen környezetében csupán lehúzott redőnyöket látni, az Akácfa utcába – ahol tart a helyszínelés – senkit sem engednek be.

Az alpolgármester elmondta, hogy a bűncselekmény egy “átlagos” családi házas övezetben, Üllő északi részén történt, a tragédia elszenvedőiről (a család tagjairól) pedig csupán annyit hallani, hogy meglehetősen zárkózottan éltek.

MTI nyomán – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/harom_halott_az_ulloi_lovoldozesben