Gáspár Laci Egyiptomba menekült

Drogügybe keveredett Gáspár Laci, aki a nyilvánosság elől egészen Hurghadáig menekült a nyilvánosság elől. Míg itthon lehet, hogy vádat emelnek ellene, addig ő szórakozik.

Drogügybe keveredett Gáspár Laci, aki a nyilvánosság elől egészen Hurghadáig menekült a nyilvánosság elől – írta a borsonline.hu. Míg itthon lehet, hogy vádat emelnek ellene, addig ő egy nő társaságában szórakozik Egyiptomban.

A borsonline – nak egy olvasó elárulta egy helyen nyaraltak az énekessel. „Ők is egy hétre jöttek, mint mindenki a csoportból. Sajnos nem lesz szép emlék a közös nyaralásunk, mert Laci rendkívül nyűgös ember, mindenért reklamál. Nem tetszik neki a szoba, az étel és a kiszolgálás sem. Furcsa ­do­log ez annak fényében, hogy egy igencsak akciós, fejenként harmincezer forintért elérhető nyaralásról beszélünk, egy négy és fél csillagos hotelben. Ez európai viszonyok között is egy jobb háromcsillagos minőségnek felel meg. Vagyis ­egy­általán nem rossz, gyönyörű környezetben van, a tenger égszínkék, a homok fehér” – közölte az olvasó.

Korábban megírtuk, szorul a hurok a kábítószeres cigány előadó, Gáspár Laci nyaka körül, aki tanúból gyanúsítottá vált, miután pozitív lett a drogtesztje. A Blikk megtudta, a Kati nevezetű diszkódroggal ütötte ki magát rendszeresen a cigány énekes.

A Blikk információi szerint Gáspár Laci részletesen beszámolt a rendőrségnek a kábítószer-fogyasztásáról. A lap úgy tudja, a cigány énekes többször vásárolt a lebukott drogdílerbandától Katit – avagy Mephistót, ahogy a terjesztők hívják a benne lévő mefedron nevű hatóanyag miatt. A Kati az olcsóbb, de annál veszélyesebb diszkódrogok közé sorolható, grammja a vásárolt mennyiségtől függően 2-3 ezer forint körül lehet a feketepiacon. Korábban az interneten növényvédő szerként és fürdősóként árulták.

Felmerült a gyanú, hogy az énekes gyerekeknek is árult drogot. A Blikk szerint háromfős drogterjesztő banda árulta a partidrogokat iskolák előtt, így jó néhány fiatalkorú rendszeres vásárlójuk volt. Ez is vezetett lebukásukhoz, hiszen az egyik középiskola előtt a nevelőknek szemet szúrt az egyik gyanús személy, és értesítették a rendőrséget. A nyomozók ezt követően kezdték megfigyelni az iskolákat, és ennek köszönhetően éppen terítés közben fogták el egyiküket.

Az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki Gáspár Lacit is, akinek kilétét az egyik bandatag árulta el a rendőröknek. Őt is faggatták, tudott-e arról, hogy gyerekeknek is árulják a kábítószert az őt ellátó kereskedők. A zenész mindenben együttműködött, és részletes vallomást tett a zsaruknak. A Blikk megkérdezte, apaként mit gondol azokról, akik iskolák előtt árulják a kábítószert, és mit szólna hozzá, ha valaki az ő gyermekeinek kínálná a drogot.

borsonline.hu – alfahir.hu

 

 

Article source: http://alfahir.hu/gaspar_laci_egyiptomba_menekult