Elásva találták meg a meggyilkolt magyar milliárdos holttestét

Egy tavaly eltűnt magyar milliárdos holttestére bukkantak a hatóságok egy thaiföldi üdülőhely mellett. A gyilkos N. Gábor lehetett, akit egy korábbi gyilkossággal is gyanúsítanak - írja a Bors.

A holttest N. Gábor villája alá volt elásva. A 38 éves férfit kétszer ítélték el itthon, ezt követően szökött Samui szigetére egy nyolcéves börtönbüntetés elől menekülve. A férfi ingatlancsalásokból, uzsorakölcsönökből mintegy 200 millió forintnyi pénzt szedett össze, majd David Mose néven, izraeli befektetőként szállodát nyitott.

A gyilkosság ügyben nyomozó Chilkó Ferenc több bizonyítékkal is alátámasztotta az emberrablást, hiszen a meggyilkolt Cs. László N. Gáborral távozott a sziget repteréről 2011. február 15-én. Ráadásul az eltűnt üzletlánc-tulajdonos bankkártyáját néhány nap múlva N. Gábor használta, és az autóját is árulni kezdte.

A férfit akkor letartóztatták, de többmilliós óvadék ellenében szabadon engedte a thai hatóság. "Amikor Cs. László eltűnt, a gyanúsított N. Gábor éppen átépítette a Samui Rock Resort Village nevű hoteljének alsó szintjét. Ezért néhány hete a hálószobáját feltörettem, és alatta ástunk, de nem került elő a holttest" - nyilatkozta a Blikknek a nyomozó, aki elárulta, nem adták fel a keresést, később 3 méter mélyen megtalálták az áldozat csontjait. A DNS-vizsgálat bebizonyította: valóban Cs. Lászlót temették a villa alá.

N. Gábort a mai napon bilincsben állítják elő előző áldozata, R. Péter informatikus mérnök, búvár-fotós kegyetlen, kínvallatásos kivégzése miatt, azonban most már a másik gyilkosság miatt is felelnie kell majd a bíróságon.

Blikk, Bors - alfahir.hu

Ez a bejegyzés közzétéve Egyéb kategória. A következő témákban: permalink.