A Jobbik üdvözli a devizahitelesekért történő kiállást

A párt felszólítja a kormányt arra, hogy azonnal üljön asztalhoz a demonstrációt összehívókkal és minden mértékadó, a károsultakat védő szervezettel.

A nemzeti radikális párt örömmel tapasztalta, hogy a Hősök tere nagy részét megtöltötték azok a devizaadósok és tüntetők, akik tökéletesen látják: banki átverések és túlkapások áldozatai, s helyzetük rendezése nélkül az egész magyar gazdaság sem állítható növekedési pályára.

Z. Kárpát Dániel közleményében leszögezte, Kásler Árpád és a jogvédő szervezetek szakmai követeléseinek jelentős hányadával nem csak egyetértenek, de képviselik is őket a Parlamentben, hiszen tarthatatlannak érzik, hogy a civilek szava alig jut be a falak közé, akkor is jobbára jobbikos képviselők által. Emellett felszólítjuk.

A Jobbik felszólítja a kormányzatot arra, hogy haladéktalanul üljön tárgyalóasztalhoz a demonstrációt összehívókkal és minden mértékadó, a károsultakat védő szervezettel, hiszen a náluk felhalmozódott tapasztalat bőven adna muníciót a helyzet megoldását illetően.

A Jobbik a maga részéről saját programja mellett továbbra is ismerteti ezen javaslatokat a szélesebb közvéleménnyel, hiszen a megoldás még ebben a nehéz helyzetben is elérhető volna a hitelek felvételkori árfolyamon történő forintosításával, a hitelesek kártérítésével és a kilakoltatási moratórium a megoldás beálltáig történő meghosszabbításával – zárul a jobbikos képviselő közleménye.

MTI – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/a_jobbik_udvozli_a_devizahitelesekert_torteno_kiallast