Nem csak narkós, díler is?

gasparNem csak fogyasztotta a drogot, hanem a terjesztésben is részt vett Gáspár László énekes a Blikk információ szerint. Ismert, a rendőrök március elején csaptak le egy gödöllői kábítószer-terjesztő bandára, akkor került látótérbe a celeb.

A rendőrség eddig csak annyit állapított meg, hogy Gáspár Laci rendszeresen fogyasztotta a Kati nevű drogot.

Most azonban úgy tűnik, hogy a kábítószer terjesztésében is szerepet vállalt. Ha ez bebizonyosodik, az énekes elvonó helyett sittre is kerülhet.

A lekapcsolt banda egyik tagja beszélt arról vallomásában, hogy Gáspár nagy mennyiségben vásárolta az anyagot. Gáspár tíz-tizenöt alkalmat ismert el, amikor a Hajógyári-szigeten találkozott a dílerekkel, azonban egy másik vallomás szerint hetente több alkalommal vásárolt, ráadásul semleges helyeken is. Például Gödöllőn, ahol lekapcsolták a hálózatot és szóba került az ő neve is.

A Blikk információi szerint az egyik vallomásban az szerepelt, hogy Gáspár üzleti kapcsolatban áll egy B. Sándor nevű vállalkozóval, aki rendszeresen nagy összegeket utalt neki azért, hogy abból vegyen anyagot – amit később a saját koncertjein terjesztett a rendelő.

A rendőrség megvizsgálta a banki kivonatokat és az automaták felvételeit, ezeken pedig látható volt, hogy Gáspár röviddel az utalások megérkezése után vette ki a jelentős mértékű összegeket. A Blikk felkereste az énekes ügyvédjét, de az nem nyilatkozott, mondván, védence helyzete tudomása szerint nem változott az eljárásban.

Blikk – alfahir.hu

Ez a bejegyzés közzétéve Egyéb kategória. A következő témákban: permalink.