Mégis megerőszakolta Páva Zsolt lányát Nyerges?

Titkolózik a rendőrség, és a bíróság is azzal kapcsolatban, hogy pontosan mivel is gyanúsítják a 23 éves Nyerges Zoltánt, aki elismeri bűnösségét.

Nem árulja el a rendőrség, sem a bíróság, hogy pontosan mivel is gyanúsítják a 23 éves Nyerges Zoltánt, aki elismeri bűnösségét – írta a borsonline.hu. A bíróság kifosztás és egyéb bűncselekmények miatt rendelte el a férfi előzetes letartóztatását.

Nyerges Zoltánon nem látszódtak az egyhetes bujkálás nyomai, nyugodtan, magabiztosan sétált be a tárgyalóterembe – írta a lap. Hozzátették: a férfi meg volt borotválkozva, arca kisimult, nem látszott rajta, hogy egy hétig koplalt volna, feltehetően egy ismerőse bújtatta és élelmezte.

Nyergest kifosztással és más bűncselekményekkel gyanúsítják, az indoklás szerint a férfi elrejtőzött az eljárás elől, és esetében fennáll a bűnismétlés, továbbá a tanúk befolyásolásának veszélye is. A gyanúsított már 5 évet ült börtönben nemi erőszak miatt. A borsonline.hu információi szerint Nyerges április 5-én, harmadik áldozatán, a pécsi polgármester lányán is erőszakot követett el, de ezt nem kívánják nyilvánosságra hozni.

A bíróság szóvivője azt nem árulta el, hogy mit fednek az egyéb bűncselekmények, erről Nyerges kirendelt ügyvédje, Bíró Péter sem nyilatkozott. Állítólag csak nehezen találtak olyan pécsi kirendelhető ügyvédet, aki vállalta volna a férfi védelmét.

Én azért nem vállaltam, mert túl nagy lenne a politikai nyomás az ügyben, hogy miről és hogyan lehet beszélni. Nem hiszem, hogy csak a kifosztást és a súlyos testi sértést követte el Nyerges, mert akkor ezt nyilvánosságra hozták volna – mondta a lapnak az egyik felkért ügyvéd.

Mint azt korábban megírtuk április 5-én hajnalban megtámadták a pécsi polgármester lányát, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Páva Zsolt lánya egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé hajnalban, amikor szexuális zaklatás szándékával támadta meg egy férfi. A pécsi polgármester 20 éves gyermeke védekezett, így megakadályozta „a legrosszabbat, ami nővel történhet”, azonban súlyosan megsérült – írta a bama.hu. A fiatal lány arc- és orrcsontja eltört, teste több pontján is zúzódást szenvedett, ruháit szétszaggatták.

borsonline.hu – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/megis_megeroszakolta_pava_zsolt_lanyat_nyerges