Új Magyar Gárda: mentéssel emlékeztünk…

Rendhagyóra sikerült az idei nemzeti ünnepünk. Az időjárás nem volt kegyes, sőt kimondottan kegyetlen volt az országhoz. A gárdisták ott voltak, ahol segítségre volt szükség.

gárdisták segítenekRendhagyóra sikeredett az idei nemzeti ünnepünk. Az időjárás nem volt kegyes, sőt kimondottan kegyetlen volt az országhoz – írja az Új Magyar Gárda közleményében.

Március 15-e nem úgy indult, mint szokott, hanem sorozatos felhívásokkal, melyek elmaradó köztéri rendezvényekről szóltak.

Aztán kezdetét vette a rossz hírek áradata. Autókban rekedt családok, elakadt járművek, megközelíthetetlen települések, áram nélkül maradt falvak, magukra maradt, kétségbeesett emberek.

Az Új Magyar Gárda gárdistái ezúttal is azonnal elindultak minden irányba, ahol segítségre volt szükség. Kisebb csoportokra osztva, pénz, paripa, fegyver nélkül, ám hittel, erővel, akarattal.

Mire a Belügyminisztérium megnyugtató SMS-e megérkezett, a gárda bajtársai már a bajba jutottak mellett voltak. Élelmet, vizet osztottak, ideiglenes szállásokra vitték a segítségre szorulókat, autókat ástak ki a hóból, megközelíthetetlen települések szabadítását kezdték meg. Tették mindezt a rendőrök tudtával. Reméljük, nem lesz ebből sem nekik, sem a bajtársainknak problémájuk.

“Tisztelt Belügyminisztérium! Köszönjük, hogy egy SMS erejéig gondolt ránk, de az SMS most kevés volt. Szerencsére a gárdisták minden tanácskozósdi, sajtótájékozósdi helyett ismét a dolgukat tették.

gárdisták segítenek

Reméljük, Önök pedig a jól megszokott módon ismét vállon veregetik egymást, és kitüntetéseket osztanak a frappáns szöveges üzenet megfogalmazójának és szétküldőjének. Szebb jövőt!” – áll a közleményben.

gárdisták segítenek

gárdisták segítenek

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/uj_magyar_garda_mentessel_emlekeztunk