Érdektelenségbe fulladt a Fidesz jánoshalmi fóruma

Jánoshalmán, a március 13-án megrendezésre került fideszes rendezvényre látványosan kis létszámban érkeztek a lakosság köreiből.

Jánoshalmán, a március 13-án megrendezésre került fideszes rendezvényre látványosan kis létszámban érkeztek a lakosság köreiből, mely jelenség nyilvánvalóvá tette: a helyi Fideszt nem veszi komolyan a város.

Mélykúton 14 órától megrendezett fideszes rendezvény ad hoc jelleggel került Jánoshalmára 18 órától, Bányai Gábor által is hangsúlyozottan azzal a szándékkal, hogy ellensúlyozzák a Jobbik Magyarországért Mozgalom szennyvízcsatorna-hálózattal kapcsolatos telt házas megmozdulását, sikertelenül.

A megbízott városi vezetőkön kívül a lakosság jelentéktelen létszámmal volt jelen. Egyetlen kérdés hangzott el a fórumon, egy kiskunhalasi állampolgár részéről, miszerint, miért nem lehet értékteremtő munkára hasznosítani a közmunka jelenséget? A kérdőjel azóta is ott van a mondat végén.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő közben a pápaválasztási ceremóniát közvetítette, bár a jelenlévők szerint ez is kevésnek bizonyult az érdeklődők lekötéséhez, volt, aki a fele időben elhagyta az Imre Zoltán Művelődési Központ nagytermét és az előcsarnokban elhelyezett televízió műsorát nézte a fideszes Dr. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár magyarázkodásai helyett. A Jobbik kiszámítható jövőt szeretne és élhető vidéket a fiatalok számára. Értékteremtő munkát magyar országon, hogy ne kelljen külföldre kényszerülnie senkinek. Mi itt szeretnénk élni a szülőhelyünkön!

 

“Ideköt minden, nem vihet innen,

idegen földre, semmilyen szél.

Nem űzhet el, se szó se fegyver.

Szívet cserél, aki hazát cserél”

 

/Hungarica/

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/erdektelensegbe_fulladt_a_fidesz_janoshalmi_foruma