Szinte csak a NASA nem határolódott el a Jobbiktól még

A Jobbik nagyon unalmasnak tartja a napi két-három alkalomra emelkedett rettegő félórákat és szerintük nem itt tartana az ország, ha a valós problémákkal foglalkoznának.

A Jobbik sajnálja, hogy nem akadt egy olyan magyarországi képviselő, aki az antiszemitizmus ellen küzdő interparlamentáris koalíció (ICCA) tagjainál rákérdezett volna, hogyan szabályozzák Izraelben a kettős állampolgárságú parlamenti képviselők jogállását nemzetbiztonsági szempontok alapján.

Mirkóczki Ádám közleményében leírja, tudják, hogy az ICCA szerint az az igazság, amit ők annak gondolnak, a Jobbik ettől függetlenül nagyon unalmasnak tartja a napi két-három alkalomra emelkedett rettegő félórákat. A Jobbik lelkiismerete tiszta: nem ők gyilkolnak, rabolnak, vagy fosztogatnak, s nem ők lopják a közvagyont 22 éve – áll a közleményben.

Ha az MSZP és a Fidesz tizedannyi energiát fordítana az emberek valódi problémáira, a tömeges elszegényedés és a szociális válság kezelésére, vagy éppen az oligarchák és a korrupció elleni küzdelemre, mint a különféle nemzetközi szervezetek parancsainak teljesítésére, nem itt tartana az ország – írja Mirkócki Ádám hozzátéve, a narancsos-vörös nagykoalíció már észre sem veszi, hogy önmaguk karikatúráivá váltak.

A Jobbik ezúton is köszönetüket fejezi ki a NASA-nak, mint lassan az egyetlen szervezetnek a világon, amely ebben a szánalmas közéleti elhatárolósdiban még nem ítélte el a Jobbikot – zárul Mirkóczki Ádám közleménye.

barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/szinte_csak_a_nasa_nem_hatarolodott_el_a_jobbiktol_meg-20130125