Kitört a háború a Közel-Keleten ? Elkezdődik a tervezett forgatókönyv?

Sejtettük és nyáron írtam többször is – persze nem csak a Jelenések könyvében leírt forgatókönyv miatt -, hanem mert az Elit által nagyon régen el van tervezve és meg kell történnie a Nagy Közel-Keleti Háborúnak, mely hozzájárul majd, hogy a Templom Hegyen, az Al-Aksza mecset helyén felépüljön a végső nagy zsidó templom.

Valószínűleg a Megiddói-csata előzi majd meg mindezt, ahonnan az “Armageddon”, mint kifejezés (végső pusztulás) is származik. És valószínűleg az Antikrisztus színre lépése követi majd….. vagyis ha a forgatókönyve szerint megyünk. De miért ne történne úgy, ha eddig is minden aszerint halad előre, ahogy “tudjuk”….
 Mondhatom csupa nagy betűkkel: A TEMPLOM, mely annyira fontos “a Családoknak” és melynek építészeti terve is már régen készen van, csak a történelem folyamatainak beindítása kell hozzá…. Hogy mi van ott, vagy alatta és miért volt már a templomos lovagoknak is annyira fontos, hogy külön küldetésükké vált ennek a helynek a védelme ? Na ezt mindenkinek a fantáziájára bízom, de egy kutakodást megér……. Ha megtaláljátok vagy valaki megválaszolja számotokra….akkor nehéz lesz elhinni, de az emberi elme már csak ilyen…….  Remélem kellőképpen felcsigáztam a fantáziátokat, hogy nem hagyjátok abba a keresést, hogy ti is választ kapjatok erre….. (SBG Buddha) 

Article source: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/11/kitort-haboru-kozel-keleten-elkezdodik.html