Újabb több száz CHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot szombaton ! Miért okoznak rákot szándékosan ?

MIVEL KEZDETTŐL FOGVA KIÁLL A VILÁG HELYZETE A CHEMTRAIL MÉRGEZÉS ELLEN és AZ EMBEREK MELLETT, ezt soha nem lehet szó nélkül hagyni …… Legutóbb a május 1-i hosszú hétvége előtt volt ennyire intenzív mérgezés! Lehet összefüggés, hogy megint rengeteg ember lesz a szabadban ?….. ez már tényleg összeesküvés (elmélet)…csak éppen sajnos valós !


“Why in the World are They Spraying?” Full Length Documentary HD

Nyíregyházán este minimum 12 ismeretlen repülő terítette be CHEMTRAILS vegyi anyagokkal a kék eget !!! Ennyi gép még a legnagyobb forgalom mellett sem szokott egyszerre nálunk jönni, pláne nem úgy, hogy EGYIK SEM KONDENZCSÍKOT húz, hanem VEGYI CSÍKOT!  Már a naplemente is alig látszott át rajtuk…. ”

Az ország több pontjáról is kaptam bejelentéseket, hogy Szegedtől, Békéscsabán át, Pécsig…rengeteg helyen tapasztalták ezt napközben. Egyszerűen nem lehet elfogadni és napirendre térni felette, hogy ne tudjanak róla az emberek !
Mert fogalmuk sincs sokaknak, mi is ez, holott a világban tüntetések és petíciók tömkelege szól a CHEMTRAIL kivizsgálásáról (Video).


TÉNYEK:
1. Az utasszállító gépeknek álcázott repülők, nem helyi járatok elsősorban, hanem egy titkos katonai és nemzetek felett álló program része ! (
A Flightradar 24 nem is látja őket a legtöbbször) 
Kifejezetten a permet terítésére szolgálnak !

2. Célja (ez az információ részemre meg van erősítve) : Népességcsökkentés ….. !!!

3. Alumínium, cink, stroncium, bárium van benne, mely 7-10 nap alatt éri el a felszínt, minket. Csapadék esetében hamarabb! Rákot okoz a leggyengébb immunrendszerek esetében már 4-6 hónap alatt !

– A nehézfém raktározódik a szervezetben, amik sehogy sem kerülnek ürítésre. A veséken és a bélrendszeren át nem távoznak belőlünk, nyirokrendszerünk pedig nem győzi, így érthető, hogy elraktározódnak.
– A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor szinte azonnal reakcióba kerülnek és vegyületeket hoznak létre.
– Nem belégzéssel jut be a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb…)
–  
 Nagy mennyiségben az alumínium mérgező az idegrendszerre is, mivel megváltoztatja a vér-agy gát működést. – Krónikus hatások : anaemia, veseelégtelenség, fejlődési rendellenességek,
potenciális humán carcinogen
motoros és pszichés defektusok

 


Nyíregyháza – 2012.08.18.    Békéscsaba – 2012.08.12.

Korábbi cikkek :
Több tonna CHEMTRAIL anyagot nyomtak ma a nyakunkba ! Nektek is feltűnt ?
Csíkok az égen = vegyi permetezés – CHEMTRAILS

Article source: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/08/ujabb-tobb-szaz-chemtrail-csik.html