EBBEN MINDEN BENNE VAN ! NEM HALLOD, AMIT A BARÁTAID ORDÍTANAK A FÜLEDBE ?!?

EBBEN MINDEN BENNE VAN !!!! ÉBREDJ ! ÉBREDJ !
(Egy előző hozzászóló írását idemásolom, annyira fontos !

Mazsola2012. augusztus 28. 13:34

Mindennel egyetértek kivéve a “negatív dimenzió” kifejezéssel. Szerintem nincs ilyen, ez csak a poláris gondolkodásunk terméke. Idézem Molnár Edit írónőt:

“Hiszen valóban úgy tűnik sok szempontból, hogy világunk immáron bolygóméretűre kiterjedően a vesztébe rohan. Aminek megítéléséhez még olyan információkra sincs szükségünk, hogy tudjuk, milyen veszélyekkel jár a globalizáció, a mértéktelen gazdasági növekedési kényszer, mely mindnyájunkat sakkban tart, az ökológiai krízis és számtalan világjelenség, ami rossz közérzetet okoz bennünk. Elegendő a saját hétköznapi életünkre tekintenünk és érezzük, hogy valami nagyon nincs rendben, valami itt túlpörög, folyton hajszol bennünket előre, nem tudni, hova. Nincs megállás, nincs megnyugvás, nincs béke, egyre kevesebb bennünk és körülöttünk a harmónia. Van viszont stressz, törtetés, állandó pénzgondok, marakodás, ellenségeskedés, ellenségképek burjánzása. Mintha csapdába estünk volna: börtönbe zár, gúzsba köt bennünket technikánk fejlettsége, s annak átkai, mérhetetlen pénzorientáltságunk. A fogyasztói társadalom kisebb-nagyobb buktatói fenyegetnek állandóan; az irányított média-félrevezetés, a politikai manipuláció, az értékválság számtalan megjelenési formája naponta zavart okoz bennünk. A feszültség pedig kint is – a nagyvilágban – és bent is – otthonainkban – egyre nő. Ezért mára már sokan keresik szinte görcsösen a kiutat. Ki kellene innen szabadulni! De hogyan?

Mindenekelőtt meg kell érteni, hogy ez nem egy börtön, nem egy büntetőtelep, hanem azoknak a tudatoknak anyagi feltételekhez kötött ideiglenes lakhelye, akik pontosan ilyen fizikai körülményekre vágynak, a végletesen polarizált anyagi világot tartják megfelelőnek ahhoz, hogy önmagukat abban valósítsák meg.

Értsétek meg a lényeget! Ha egy olyan fajta anyagvilág, mint amiben éltek, a ti idő-felfogásátok szerint hosszú szakokon keresztül nem maradna fenn – szolgálván azokat a fejletlenebb, polaritásokban gondolkodó tudatokat, akiknek kifejezetten ilyen létsíkokra van szükségük fejlődésükhöz -, akkor ezek a tudatok sosem juthatnának el a teljességhez. Pontosabban: sosem ismernék fel, hogy eleve mindig is benne éltek-élnek a teljességben. Az is igaz viszont, hogy miközben ők a polaritás-világokban lassacskán közelebb érkeznek önmaguk teljességéhez, fenn is tartják és egyben folytonosan újjá is teremtik a maguk gondolaterőivel azt a dimenziót, melyben léteznek. Ez a földi létsík tehát attól is olyan, amilyen, és nem másmilyen, amit ezek a tudatok vágyvilágukból származóan sugároznak bele. A korlátlanabb tudatok, továbbá a tökéletesen teljes tudatúak, végül pedig az Isten, azért nem szüntetik meg az ilyen létszinteket, mert kiválóan átlátják, hogy a korlátozott tudatúak tapasztalatszerzésének pontosan ezek a világok felelnek meg.
Ez az emberiség, mely ma itt ezen a Földön él, azért nem képes megalkotni végső értelemben vett tökéletességeket, mert tagjainak többsége nem éli magában azt a fokú tökéletesség-vágyat, ami ehhez szükségeltetne. Ez pedig a korlátozottságuk következménye. Akik ugyanis emberként elérik a teljesség bizonyos fokát, azok az általatok sajátosan emberinek érzékelt karmából, sorsból, az anyagból, a fizikai világok ellentmondásosságából ki is emelkednek. Ha pedig ebből kiemelkedtek, akkor nekik már nem kötelező leszületniük például erre a Földre. Ettől függetlenül közülük is sokan vissza-visszajárnak ide, de elsősorban azért, hogy a földi átlagszintet meghaladó tudatosságukkal tanítsák az anyagvilághoz, karma-működésekhez még erősen kötődő embereket, vagyis személyes példát mutassanak arra, hogy abban harmonikusan élni milyen módokon lehet.”
Én nem találtam még ennél jobb magyarázatot Mindenre.

VálaszTörlés

Article source: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/08/ebben-minden-benne-van-nem-hallod-amit.html