Jobbik IT mém és karikatúra pályázatot hirdet (határidő ma!)

Olyan saját ötleten alapuló, eddig máshol meg nem jelent képeket vagy karikatúrákat várunk, amelyek az aktuális közéleti eseményekre reagálnak.

jobbitA Jobbik Ifjúsági Tagozat pályázatot hirdet. Olyan saját ötleten alapuló, eddig máshol meg nem jelent képeket vagy karikatúrákat várunk, amelyek az aktuális közéleti eseményekre vagy hosszabb távú politikai folyamatokra reagálnak, azokat jelenítik meg humoros, ironikus formában (mint például a Demotiválón megjelent képek). Mindez történhet egy képen elhelyezett szöveggel, vagy akár szöveg nélkül, csupán képi elemekkel. A pályamű lehet saját rajz, számítógépes grafika és lehet más képekből összeállított alkotás is.

Célunk, hogy olyan pályaművek szülessenek, melyek akár internetes mémmé válva a lehető legtöbb emberhez juttathatják el humoros formában valamely lényegi politikai döntés vagy a jelenlegi kormányzópárt, illetve balliberális ellenzék kritikáját.

A pályaműveket 2012.10.15-ig várjuk a jobbikit@jobbik.hu címre.

Eredményhirdetés: 2012.10.18.

Az IT a zsűri által kiválasztott legjobb pályaművet közzéteszi internetes megjelenési felületein, a képeken elhelyezhetjük saját logónkat és az Ifjúsági Tagozat nevét is. Aktuális hírre reagáló mém esetén a közzététel az eredményhirdetés előtt is megtörténhet, ilyenkor ez automatikusan az egyik díj elnyerését jelenti.

Az 5 legjobbnak választott pályamű beküldője egyenként 10 000 Ft-os pénznyereményben részesül, illetve egy különdíjas részt vehet a Jobbik Kreatív Stábjának egy ülésén.

Ha támogatod, hogy humorral terjesszük véleményünket a jelen politikai helyzetről, oszd meg a cikket a Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson!

További információk: jobbikit@jobbik.hu

 

Eredményes pályázást kívánunk!

Jobbik Ifjúsági Tagozat

 

barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/jobbik_it_mem_es_karikatura_palyazatot_hirdet_hatarido_ma-20121015