Nagykövetségek támadás alatt ! Elkezdődött Albert Pike terve ?

Kedves Arpiel!
Engedd meg, hogy a te nyelveden szóljak, mégpedig azon, amit itt használtál:
“arpiel2012. szeptember 19. 19:56

Szerinted Miki mit csinál ? Segítek. “Nem hajlandó tiszteletben tartani a többieket. Nyomja a beléje vert szólamokat.” Erről ennyit.”

Na akkor most figyelj a szavaimra te hazug köcsög. Ne ferdítsd el a mondanivalóm, nem adj a számba olyant, ami nem hangzott el! Ne vádolj nyilvánvaló hamissággal! Így beszélsz, és te tartod magad kereszténynek? Mint egy utolsó féreg korcs, úgy viselkedsz, és higgyem el, hogy te vallásos, istenfélő ember vagy? Vered magad az igére, és a hazugságok nyelvén beszélsz? Ha alázkodás helyett gondolkodnál néha, talán megérdemelnéd az ember nevet. Így viszont a dogmák szolgája vagy, mert úgy viselkedsz.
Ennyi.

Nah, visszatérnék a saját nyelvemhez, azért remélem ezt is megérted. Segítségképpen mondom, hogy a lényeg világos alapon sötét betűkkel van írva, és a szavak pontosan azt jelentik, amit mindenki számára jelentenek.

MINDEN hozzászólásomban tisztelettel beszéltem mindenkihez, hozzád is. Ez utóbbi hiba volt, megelőlegeztem egy olyan dolgot, amit kiérdemelned kellett volna, de ez nem jött össze. Magamat tisztelem annyira, hogy rendesen beszélek, ezért emberi hangnemben folytatom.

Leszögeztem, hogy a hozzászólásaim a saját nézeteimet, véleményemet, GONDOLATAIMAT tükrözik. Ez persze nem egy fura dolog, képletesen értve az én számból jön a szó, persze, hogy az én véleményem. Csak hát ma ezért is külön kell szólni.
Ellenben te világosan kijelentetted, hogy megalázkodsz az ige előtt, gondolkodás nélkül feljebbvalónak ismered el. Akkor kibe van beleverve akármilyen szólam?
Én gondolkodom, és úgy jutok a következtetéseimre. Te ezeréves dogmákat ismételgetsz, mint egy degenerált papagáj. Erről ennyit.

Én nem csinálok magamnak istent. Nekem nem kell olyan isten, mint neked, mert én személyesen felelősséget vállalok magamért és a világért. Mit kezdjek egy olyan istennel, akinek útjai kifürkészhetetlenek, akarata megmásíthatatlan, ítélete akkor is igazságos, ha amúgy nem. A teremtő csinált ide nekem egy egész bolygót, egy változatos természetet, ezt pedig úgy összehangolta, hogy évmilliárdok óta működik, akárhogy is próbálja elk.rni az emberiség. Akkor minek hajtsak fejet nagyszakállú, besavanyodott sivatagi öregembereknek, akik meg akarják mondani, hogy mit csináljak, mit gondoljak, hogyan éljek? Minek? Minden válasz megvan bennem vagy a környezetmben lévő természetben. Mit ad hozzá ehhez a te istened?

Ha félredobom az igét, akkor az az igéről szól, semmi másról. Ez itt nem úgy megy, mint a fideszben, hogy ha nem velünk vagy, akkor ellenünk. Isten, a teremtő nem kőből épült templomban lakik. Nem papokhoz szól. Tudomásom szerint ezt is valami híres csávó mondta. Az ige ezer éve és még ma is a manipuláció, az uralkodás, az irányítás, az elnyomás eszköze. Ez nekem nem kell. Nekem nem kell egy olyan sz.rházi, aki meg akarja mondani, hogy térjek meg, mert különben fájni fog, blablabla. Hogy veszed a jogot ehhez? Ki vagy te, hogy megmondd ezt másoknak?

Én elhiszem, hogy te hiszel. De nem tudsz. Én sem tudok. Ezt is leszögeztem. Sőt, elmondtam, hogy fenntartom a lehetőségét, hogy neked van igazad, vagy egyikünknek sem. Ezt jelenti a hit. Te úgy beszélsz, mintha nem hited lenne, hanem tudásod. DE EZ HAZUGSÁG. Nem tudsz te semmit, csak hiszel és remélsz.

A te hited másoktól függ. Az enyém csak magamtól. A tiéd a szolgai, az enyém az emberi, aki örökli majd az egész földet. Na ezen gondolkodj el, már ha képes vagy rá.

Törlés

Article source: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/09/nagykovetsegek-tamadas-alatt.html