Ez volt az előkészítés? (Izraeli katonák Táborfalván) – Gondolatok a Zsidó Világkongresszushoz (NIF kommentárral)

háború a nemzet ellen_orbánIzraeli megszállók, titkos atomrakéták Táborfalván

Orbán Viktor kimutatta a foga fehérjét! Ugyanis utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy minden törvényes eszközt használjon fel a szombatra, Budapestre tervezett „alkotmányellenes” anticionista rendezvény megakadályozására, szembeszállva az érvényes bírósági ítélettel is, miszerint a tiltakozás törvényes!

Tehát Orbán saját népe és a törvény ellen fordult! Gyurcsány még sunyin támadott rá a magyarságra (jelezve, hogy nem ünnepelhetjük az ’56-os forradalmat, nem gondolhatunk nemzeti függetlenségre!), de Orbán Viktor már nem is leplezi, hogy a magyarság elnyomását, eltiprását készíti elő!…

Nemzeti mázzal leöntött hazudozásai („Magyarország jobban teljesít”, „Több munkahely létesült, mint az előző kormányzási időben”, „Csökkent az infláció”, „Nőtt a dolgozók jövedelme”,…) nem mások, mint a nép vakítása, félrevezetése, altatása, miközben minden eszközzel a Zsidó Világkongresszus sikerén munkálkodott. „Azt magyarázom az embereknek, hogy nekünk tilos a zsidókra mint veszélyre tekintenünk, inkább tekintsünk rájuk, mint Isten ajándékára. Isten a magyar nemzetet nagyon színesnek alkotta meg, melynek részei a zsidók is” – jelentette ki. A kormányfő egy izraeli lapnak nyilatkozva kifejtette, elszántak kell lenni a Jobbikkal szemben, vagyis a kormányfő saját népének sok százezer szavazattal (közel milliós létszámban) megszavazott parlamenti pártját (valamint a választók közel 17 %-át) szélsőjobboldalinak, rasszistának, és mindenféle gazembernek tekinti!

Ezért tehát meghirdette a népével szembeni nyílt diktatúrát! Erőszakkal akar eltiltani mindenféle tiltakozást, ellenvélemény kinyilvánítását. Erről szólt Lázár kiszólása is, miszerint kötelezővé akarják tenni a holokausztra való megemlékezést, és tiltani akarja a felejtést!

Ezt az ellenünk irányuló nyílt támadást Orbán Viktornak a magyarság elleni hadüzenetének tekintjük! (NIF)

Utánajártunk, igaz-e az utóbbi idők leghátborzongatóbb híre, miszerint 4600 izraeli katona érkezett Magyarországra, hogy átvegye a táborfalvai rakétasilók őrzését. Bejutottunk a titkos katonai bázisra, körbeszaglásztunk, ahol tudtunk, mertünk, fényképeket és videófelvételeket készítettünk. Bizonyító erejű beszámoló az ország szívéből.

“4600 izraeli katona Táborfalván! Családostól érkeznek Ferihegyre!” – hétköznapi munkánk során sok félelmetes hírrel kell szembesülnünk nap mint nap, de ilyen hátborzongató, a hirtelen nemzethalál vízióját keltő megbízható értesüléssel igen ritkán találkozunk. Mivel a pánikhangulat igen széles körben elterjedt, fogtuk a vészhelyzeti menetfelszerelésünket, és egy borongós hajnalon elmasíroztunk Táborfalvára, hogy saját szemünkkel győződjünk meg róla: itt a vég.

VIDEÓ: http://index.indavideo.hu/video/Izraeli_katonakat_kutattunk_Taborfalvan

Miközben az ország geometriai középpontja felé tartottunk, a cikk tételmondatait mantráztuk, míg nem belé nem ivódott aggodalomtól elnehezült lelkünkbe: “megkezdődött az amerikai katonaság kitelepítése, […] helyettük Izraelből érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul”, és Táborfalván “vannak a magyarországi atomsilók, melyek a kiszivárgott hírek szerint töltve vannak!” Meg hogy: “Egy neve elhallgatását kérő dolgozó azt nyilatkozta, hogy a silók léteznek, de üresek”, na de “mi lehet üres silókban olyan fontos, hogy majd 4600 fős idegen haderőnek kell őriznie?” És amit mindig is sejtettünk, de bizonyítani eddig nem volt módunk “Titokban akarják tartani, hogy a zsidó befektetők védelmére, katonai egységeket állomásoztatnak a politikailag instabillá vált Magyarországon, és az Izraeli-Amerikai érdekeket kiszolgálva atom létesítmény(eke)t tartanak fent hazánkban.”

Táborfalva

Galéria:

http://kep.index.hu/1/0/126_fde9264cf376fffe2ee4ddf4a988880d/434623_c3fb7bb417f1232dd4915b5dfa7f80c3_wm.jpg

Mielőtt még elindultunk volna, egy bizalmas nemzetbiztonsági kapcsolatunktól beszereztük a legfrissebb nagy felbontású műholdképet a környékről. Mivel szemmel láthatóan két olyan terület van a környéken, ahová civil nem teheti be lábát, a kollaboráns magyar honvédség bázisaira – az alant közölt műholdképen vörös színnel megjelölt zónákra – koncentráltuk figyelmünket.

Táborfalva - múholdas

Megérkezésünk után először Táborfalva polgármesterét hallgattuk ki, lévén ő jól értesült, megbízható ember hírében áll. Keresztkérdéseink alatt megtört, beismert mindent. Töredelmesen beszámolt a falu fegyveres erőkkel ápolt több évtizedes kapcsolatáról, hogy mely korszakokban épp mely idegen erőket szolgálták ki, majd elmutogatta a térképen, hogy milyen stratégiai fontosságú pontok bújnak meg Táborfalva határában. Feltételezésünknek igazat adva, a két honvédségi zóna felé irányított minket.

A környéken ezeken kívül mindenhová szabad bejárása van a szabad magyar embernek, de ha a különös, magasból is jól látható objektumokra lenne kíváncsi valaki, rögtön szögesdrótok, sorompók, állig felfegyverzett őrök állják útját, miközben kamerák lesik amúgy is minden lépését.

Táborfalvi őrizet

Hátborzongató katonai titkokért klikk IDE:

http://kep.index.hu/1/0/126_fde9264cf376fffe2ee4ddf4a988880d/434625_7d0ebb1cbc3d248978232f88b7c4553c_wm.jpg

Nem részleteznénk túlságosan, de nem kis erőfeszítsünkbe került, hogy bejussunk a szigorúan titkos területre. Körmönfontan és némi hivatali vargabetűvel Nyitrai Illés alezredes bizalmába férkőztünk, így szaglászhattunk körbe a laikus szemmel egyszerű raktárépületeknek tűnő, de valójában rnedkívül gyanús objektumokban. A Magyar Honvédség táborfalvai üzemanyag- és harcanyagellátó raktárbázisának parancsnokától megtudtuk, hogy a két – összesen 276 hektáros – területen 41+14 raktárépület áll, ezek közül a legrégebbi még az 1920-as években épült.

Szúrópróbaszerűen kinyittattunk párat a különös tégla-, illetve betonépítésű épületekből, illetve bejártuk a területnek azon részeit, ahol álcázott silókra utaló nyomokat találtunk. A félhomályos, hideg, 490 négyzetméteres termekben zömmel tornyosuló faládákat, vagy éppen gyanúsan semmit nem találtunk. Nyitrai alezredes szavai szerint a ládákban a magyar honvédség lőszerkészletének java van, így például több százmillió Kalasnyikov-lőszer. Rakétasilót, se töltöttet, se töltetlent nem mutatott az alezredes, mondván itt semmi ilyesmi nincs, de a mi figyelmünket nem kerülte el semmi, és ugyebár tudunk egy-két dolgot egy-két dologról.

Az, hogy hol szállásolják majd el a kisebb hadseregnek számító 4600 izraeli katonát, szintén nem maradhatott titok éles szemünk előtt, megtaláltuk azt az eldugott épületkomplexumot, ami jelenleg szemmel láthatóan nagy átalakulás előtt áll, hogy a puritán, egykori szovjet tisztilakásokból minden igényt kielégító, a magasan képzett zsidó fegyveres erőknek megfelelő új otthon alakuljon ki. A helyszínen készített, részben rejtett kamerás felvételeink pedig minderről magukért beszélnek.

Forrás: Index.hu

Nemzeti InternetFigyelő

About these ads

div { margin-top: 1em; }
]]>

Links

Article source: http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/05/03/ez-volt-az-elokeszites-izraeli-katonak-taborfalvan-gondolatok-a-zsido-vilagkongresszushoz-nif-kommentarral/