Drogbotrány: elhagyta az országot Gáspár Laci

Teljesen kikészült a drogügybe keveredett Gáspár Laci, ezért úgy döntött, elhagyja az országot - írja a Bors.

Mint arról korábban beszámoltunk, a cigány énekest súlyos drogvádakkal illették: előbb fogyasztással, később dílerkedéssel is vádolták. Kezdetben minden vádat tagadott, ám az ügy egyik tanúja terhelő vallomást tett rá, majd olyan hírek is napvilágra kerültek, hogy egy B. Sándor nevű férfitől kért és kapott 23 millió forintot - tisztázatlan célokra.

Az énekes kiakadt, Facebookon reagált a hírekre: "Teljesen tönkreteszik azt, amit felépítettem tíz év alatt, amiért sokat tettem és Istenen és a Közönségen kívül senki sem segített! Ami sok, az sok. Eddig tűrtem és alázattal viseltem, gondolván, a rossz oldalát is el kell tudnom viselni az ismertségnek, mondom magamnak: írjanak, majd ez is elmúlik, nem kell foglalkozni velük, mert arra sem méltóak a cikkek, hogy reagáljak rájuk… De most már túl messzire mentek! Ezt nem fogom annyiban hagyni!" - írta.

A Bors azonban úgy tudja, az énekes ezt követően szinte azonnal külföldre távozott, amiről közeli ismerősei és rokonai sem tudtak előzetesen. Menedzsere elmondta: Laci vasárnapig tőle is türelmet kért, azt sem árulta el, hogy hová távozott.

Bors - alfahir.hu

Ez a bejegyzés közzétéve Egyéb kategória. A következő témákban: permalink.