Szurkolók a téren! (percről-percre)

Megkezdődött a Carpathian Brigade programsorozata a Puskás Ferenc Stadion mellett. A helyszínen lévők nemzeti zenekarokkal hangolódhatnak a mérkőzésre. Több ezer szurkoló a helyszínen.

Megkezdődött a Carpathian Brigade szervezte szurkolói program a Puskás Ferenc Stadion mellett. A helyszínen szurkolók nemzeti zenekarokkal hangolódhatnak a mérkőzésre. Rendőrök ezrei árasztották el a környéket.

A magyar labdarúgó-válogatott független szurkolói klubja, a Carpathian Brigade szervezte zárt kapus Magyarország–Románia világbajnoki selejtező mérkőzés 7,5 méterszer 5 méteres óriáskivetítős megtekintésére hívott minden egészséges magyar nemzeti öntudatot megélni akaró szurkolót kortól és nemtől függetlenül.

20:00 Megérkeztek a lengyelek is

Tudósítónk szerint mintegy 5-10 000 ember lehet a helyszínen, akik magyar, árpádsávos, és székely zászlókkal érkeztek. Mellettük mintegy 70 lengyel szurkoló is a magyar válogatottnak drukkol!

19:57 Király a kapuban

Király Gáborral a kapuban és két csatárral áll fel a magyar labdarúgó-válogatott a románok ellen. Az 1860 München 36 éves kapusa 88. alkalommal lép pályára a nemzeti csapatban. A csatársorban Szabics Imre és Szalai Ádám is helyet kapott.

A kezdőcsapat:

Király Gábor – Vanczák Vilmos, Korcsmár Zsolt, Mészáros Norbert, Kádár Tamás – Koman Vladimir, Pintér Ádám, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs – Szabics Imre, Szalai Ádám

19:45 Rendőrök ezrei árasztották el a stadion környékét

A helyszínről jelentkező munkatársunk szerint rendőrök ezrei árasztották el a környéket. De nincsenek kevesen a szurkolók sem. Kollégánk becslése szerint több ezer szurkoló hallgatja a nemzeti rockzenekarok koncertjeit, de folyamatosan érkeznek a helyszínre jelen pillanatban is.

Magyar - román mérkőzés

A rendezvény programja a korábban meghirdetett 18.30-as időponttal szemben fél órával korábban, 18.00 órakor kezdődött a Puskás Ferenc Stadion Dózsa György úti bejáratának magasságában.

A cionista szervezetek által kezdeményezett, a magyar nemzetet megalázó FIFA-döntés elleni és a labdarúgó-válogatott, de legfőképpen a magyar szurkolók melletti kiállás és szolidaritás jegyében a műfaj megszületése óta a médiumokból kirekesztett magyar nemzeti rock jeles képviselői egyként mozdultak. A 15 perces fellépéseikkel egymást váltó zenekarok 18.00 órai kezdéssel az alábbi sorrendben lépnek színpadra: Radical Hungary, Kárpátia, Szebb Napok, Oi-KOR, Hungarica, Fejbőr, Romantikus Erőszak.

A rendezvényen politikai üzenetek, felszólalások, TV-reklámok nem lesznek. Az élő közvetítés 20 óra 25 perckor a himnuszok közvetítésével veszi kezdetét.

Galériánk a rendezvényről (fotó: Béli Balázs)

Magyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzésMagyar - román mérkőzés

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/szurkolok_a_teren