A Wiesenthal Központ veszélyezteti Magyarország szuverenitását

A Jobbik szerint a cionista szervezetek nem csak hazánk kormányára, hanem igazságszolgáltatására is nyíltan nyomást gyakorolnak.

A Jobbik teljes megdöbbenéssel értesült arról, hogy a Simon Wiesenthal Központ Budapesten tárgyaló képviselői Navracsics Tibor igazságügyi miniszterrel és Németh Zsolt külügyi államtitkárral folytatott egyeztetésük során a Jobbik és Irán „gyanús” kapcsolatának kivizsgálására szólítottak fel.

Emellett – a zsidó távirati iroda mai híre szerint – rosszallásukat fejezték ki, amiért egy éve nincs előrelépés a 98 éves Csatáry László perében, és „háborús bűnösségét” még nem mondta ki a magyar igazságszolgáltatás – írja péntek délutáni közleményében Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A Jobbik meglátása szerint nem a nemzeti erő és az általa nyíltan képviselt Irán melletti kiállás jelent kockázatot és veszélyt Magyarország számára, hanem a magyar kormány folyamatos háttéregyeztetései a cionista hatalommal. Mint látható, ezek a cionista szervezetek nem csak hazánk kormányára, hanem igazságszolgáltatására is nyíltan nyomást gyakorolnak. A kormány elmúlt hónapok során tett kijelentései és intézkedései láttán az a gyanú merül fel, hogy Magyarországon már a szuverenitás látszata sincs meg, kormánya folyamatosan a cionista lobbierők nyomása alatt tevékenykedik.

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy nyilatkozzon, miért enged a Simon Wiesenthal Központ folyamatos nyomásgyakorlásának, miért nem utasítja vissza hazánk szuverenitásának durva megsértését.

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/jobbik_a_wiesenthal_kozpont_veszelyezteti_magyarorszag_szuverenitasat