Tartozott a maffiának, keményen megbüntették

Egy orosz gengszterbanda rabolta el 68 éves angol üzletembert. A férfit nyolc hónapon keresztül fogva tartották és késsel a homlokába vésték, hogy „tolvaj”. A kíméletlen büntetést a férfi azért kapta, mert tartozott a maffiának – adja hírül a Bors.

Kevin McGeever több, mint fél évvel ezelőtt rejtélyes módon eltűnt. Családja már letett arról, hogy valaha viszont látják a férfit, azonban McGeever nyolc hónap elteltével felbukkant. Egészen más emberként tért vissza.

A Mirror információi férfi rettenetes állapotban tért haza, homlokát egy késsel belevésett felirat – tolvaj – torzította el. Az egykor üzletemberként dolgozó férfi elmondása szerint egy orosz banda rabolta el, mert tartozott nekik.

A 68 éves McGeevert elrablói saját házából vitték el, majd hosszú hónapokon keresztül egy konténerben tartották. Alig kapott enni és inni, eközben pedig folyamatos kínzásoknak volt alávetve. A férfi tagadja, hogy valóban tartozott volna a maffiának, elmondása szerint összekeverték valakivel. Az üzletember azt állítja, mikor fogva tartói rájöttek a hibára, szabadon engedték.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, jelenleg a férfi elmeállapotát vizsgálják, a hatóság jelentése szerint McGeever nagyon zavartan viselkedik, azt sem zárják ki, hogy mentális betegséggel küzd.

Bors – barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/tartozott_a_maffianak_kemenyen_megbuntettek-20130202