Bakó József maradt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jobbik elnöke

Január 19-én tisztújító ülést tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jobbik. A választmány levezető elnöke Szabó Gábor pártigazgató volt, az elnök pedig ismét Bakó József lett.

2013. január 19-én tisztújító ülést tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jobbik választmánya. A választmány levezető elnöke Szabó Gábor pártigazgató volt, az elnök pedig ismét Bakó József lett.

A küldöttek megerősítették elnöki tisztségében Bakó Józsefet, a Jobbik Magyarországért Mozgalom megyei elnökét – írja az elnökség kiadott közleményében. A jelen lévő 81 választmányi küldött közül 77 fő szavazott bizalmat a  megyei elnöknek az elkövetkező kétéves elnöki ciklusra.

A közlemény szerint a választmány tagjai megválasztották a megyei alelnököket is. Az országgyűlési, EP-, illetve önkormányzati választásokat is magában foglaló két évben Adorján Béla, dr. Apáti István, Földi István, Ferkovics Tibor, Seres Magdolna és Szilágyi Péter megyei alelnökök segítik majd a megyei elnök munkáját.  

A választókerületek átszervezése kapcsán szükségessé vált új küldöttek delegálása az Országos Választmányba. Az elhangzott javaslatok értelmében a négy jelölt közül az elkövetkezendő két évben a megyét Bakó József mellett ifj. Földi István és Katona Péter képviseli majd az Országos Választmány testületében – zárul a párt közleménye.

barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/bako_jozsef_maradt_a_szabolcs_szatmar_bereg_megyei_jobbik_elnoke-20130120