David Icke – Ébred már az oroszlán

David Icke előadása a Brixton akadémián. Nevével még azok is találkozhattak, akik előadásait nem hallották még (David Icke beszéd 1994-ből aktuálisabb, mint valaha)


 
Vélemények:
– “Segít felnyitni szemünket a valóságra, ami körülvesz bennünket”.
– “A világ tele van problémákkal. Szerintem még azok, akik a fősodratú médiából tájékozódnak, azok is érzik. Az egyetlen módja, hogy megoldjuk ezeket, ha felnyitjuk a szemeket….”

– “Egyik barátom meghalt H1N1 védőoltástól. Úgyhogy szeretném, ha minél több ember ráébredne, hogy a világ, amiben élünk nem az, aminek gondoltuk. És nagyon fontos, hogy terjesszük az információt”

– “Én hiszem, hogy van egy gonosz csoportosulás, akik csak a pénzben, a hatalomban, a kontrollban érdekeltek. És nagyon tisztelem David-et, amiért nem fél kiállni és beszél róluk.”

– “Az emberiség fel fog ébredni és emlékezni fog rá, hogy kicsoda,……felismeri az útelágazást, és nem hallgat többé a főáramú oktatásra és médiára…Felébredünk, hogy kik vagyunk valójában…, és hogyan teremtjük a valóságot”.

– “Sok kiváló kutatást végzett. Lehet elhinni vagy nem hinni, de Ő nem fél megosztani velünk ezt és ezért nagyon hálásnak kellene lennünk neki.”

Nos végre itt van a teljes David Icke anyag magyarul. Összesen 6 óra 45 percnyi előadás mindarról, ami miatt anno jómagam is létrehoztam a Világ Helyzete oldalt.

Az embereket tájékoztatni azokról az összefüggésekről melyek meghatározzák életünket és a háttérben mindig is ott voltak, csak szándékosan nagyon jól elrejtették azok, akik a médiát, az oktatást és az irányítást, magának a hatalomnak és politikának a szálait kezükben tartják. 


Ahogy a videó elején is hallható, lehet elhinni vagy sem, de sokaknak segített és nekem is hatalmas lökést adott, amikor elindultam ezen az úton és sok mindenben megerősített, amit addigra tudtam vagy sejtettem és rengeteg olyat is, aminek egyénileg utánanézve és kutatva megtaláltam a saját válaszaimat.
Ezt javaslom az olvasóknak és hallgatóknak is:
nem kell elfogadni első kézből feltétlenül, hanem saját magatoknak kell utánajárni és megérteni az igazságot. Mondanak David Icke-ra kommentelők szerte a világban mindent: hogy a háttérhatalom embere ő is, sőt “new age” kábítás, amit hallunk.

Egyet viszont nem lehet :
figyelmen kívül hagyni, amit mond.

Pont ez a lényeg: nyisd ki a szemed és ébredj rá magad a valóságra és az igazságra. Akkor majd megérted és akkor ébred fel benned az oroszlán, mely vágyja az igazi tudást és ráébred, mennyi hazugsággal és félrevezetéssel pumpálták eddig a fejét gyerekkorától mostanáig, hogy a lehető legjobb bólogató birka és legengedelmesebb rabszolga váljon belőle.
De itt az idő végre, hogy levesse mindenki láncait és elsősorban elméjének ólomsúlyú láncait…….



Jó gondolkodást hozzá és jó szórakozást is egyben ! (SBG Buddha)

IGAZSÁG, REZGÉSEK

David Icke hatalmas előadás folytatása a legkényesebb témáról, amit mindenki kerül: Cionizmus
Az igazi DISCLOSURE /Nagy Felfedés/ majd ez lesz ! Ébresszük fel végre azt az alvó oroszlánt !

Article source: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/12/david-icke-ebred-mar-az-oroszlan-teljes.html