A Batman filmben benne van SANDY HOOK is! Kik tudnak előre egy mészárlásról ?…. Kik irányítják ezt ?

2001. Szeptember 11 ( 9-11) óta tudjuk, hogy számtalan utalás és filmbeli előrejelzés ott volt évekkel korábban a szemünk előtt, mégis utólag vagyunk csak képesek észrevenni a jeleket….

Amit írni fogok, azt sokan kapásból belemagyarázásnak és összeesküvés-elméletnek fogják titulálni, ennek ellenére megosztom veletek, hiszen egy nagyon furcsa prediktív (előre az esemény bekövetkezte előtt valahol már megjelent – vagy arra felkészítő tudat alatti) dologról lesz szó. Annyira lehetetlen, hogy már-már szándékosság feltételezhető valahol a háttérben……

Lehet sokaknak ilyen fel sem tűnik, de egy páran, akik szimbólumokkal vagy olyan utalásokkal foglalkozunk, amik köthetők valamiféle árnyékban tevékenykedő erőkhöz, energiákhoz, nekünk megakad a szemünk néha ilyeneken. 



Hogy ne kész válaszokat adjak, ezért most is rátok bízom, döntsétek el újabb véletlen egybeesésnek tartjátok ezeket még mindig vagy kezditek megérteni, hogy vannak olyan erők a háttérben, akik ezt az egész gépezetet működtetik, valamiféle szaturnália, luciferánus, sátáni vagy ördögi erőket felhasználva és olyan tudás birtokában tehetik ezt, amikről nekünk fogalmunk sincs……

Tehát van nekünk egy kultikus mozifilmünk pár hónapja: 

Nem is erről akarok most beszélni, hiszen az igazságot soha nem fogjuk valószínűleg megtudni. Ezek a nagyobb mészárlások az USA-ban előre láthatóak voltak ismerve a háttérhatalom tervét, mely a fegyverbirtoklás felszámolását, az alkotmány 2. pontjának eltörlését célozza. Ehhez precedens “értékű” sokkoló események kellenek. 




Erről a borzalmas eseményről, Obama krokodil-könnyeiről bizonyára tudtok a hírekből, arról valószínűleg nem, hogy ez is benne van a Sötét Lovag felemelkedése filmben, mint utalás. 

Mivel nem hittem el elsőre, ezért magam tekertem bele a filmbe és fotóztam ki belőle nektek. Minden egyéb gondolatot rátok bízok, hogyan és miért lehet ez…..




A választ én sem tudom, csak sejtem….. Attól, hogy belemagyarázásnak tartják sokan az ilyeneket, még léteznek és ott vannak szó szerint a szemünk előtt…..
Több, mint elgondolkodtatóak ! 
Tehát : 


TABU #1 – Miért van okkult Szaturnália kultusz nyíltan és burkoltan ? A Mágia létezik!

Article source: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/12/a-batman-filmben-benne-van-sandy-hook.html