Százmilliókba kerülhet a homoszexuális olimpia biztosítása

Míg más európai országoknak az olimpia és a labdarúgó-Európa-bajnokság megrendezése jut, addig Budapesten homoszexuális játékokat tartanak – mondta Szilágyi György.

Míg más európai országoknak az olimpia és a labdarúgó-Európa-bajnokság megrendezése jut, addig Budapesten homoszexuális játékokat tartanak – mondta Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője hétfő délutáni sajtótájékoztatóján.

Az EuroGames nevű homoszexuális olimpiát nem is lehet összehasonlítani szinte semmilyen sportrendezvénnyel, melynek sportértéke gyakorlatilag nulla: Milyen sportértéke is lehetne a gőzben kidobósnak? – tette fel a költői kérdést a radikális politikus.

Szilágyi szerint a rendezvény nem szól másról, minthogy a szerte Európából ide érkező aberrált, deviáns, magukból kivetkőzött emberek itt rendezzék meg seregszemléjüket, ezzel is megalázva egy több mint ezer éves keresztény országot.

Az elkövetkező napokban több mint tízezer homoszexuális zúdul majd rá a városra – figyelmeztetett a honatya. Ez könnyen kiválthatja a normál értékrendű emberek ellenszenvét, amely komoly problémákat is okozhat majd – tette hozzá.

A rendezvény jelentős terhet fog róni a rendőrségre, hiszen öt napon keresztül napi 24 órában kell majd biztosítaniuk a budapesti polgároknak és az itt élő gyermekeknek a védelmét ezzel a „tízezer fős hordával szemben” – szögezte le a politikus.

Szilágyi választ vár a belügyminisztertől arra, hogy mennyi közpénzt kívánnak majd fordítani a rendezvény biztosítására, a Jobbik számításai szerint 100 milliós összegekről lehet szó. Szeretné továbbá megtudni azt is, hogy a rendezvény apropóján hány rendőrt kívánnak felvezényelni a sok esetben egyébként sem túl biztonságos vidéki megyékből a fővárosba.

Kiemelkedő fontosságúnak tartja annak a kérdésnek is a tisztázását, hogy a rendezvény szervezői hozzájárulnak-e a biztosítás költségeihez. Emlékeztetett arra, hogy a sporttörvény alapján – ha már sportrendezvénynek aposztrofálják, pedig nem az – a rendőrségnek jogában áll kiemelt kockázatúvá nyilvánítania egy eseményt. Ebben az esetben a szervezőknek kellene állniuk a biztosítás költségeit.

A Jobbik politikusa arra kérte a budapesti szülőket, hogy a rendezvény ideje alatt (június 27. és Július 1. között) fokozottan figyeljenek gyermekeikre, illetve ellenőrizzék, hogy azok milyen rendezvényeken kívánnak részt venni.

JF

barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/szazmilliokba_keruelhet_a_homoszexualis_olimpia_biztositasa-20120625