Eltűnhettek a 2006-os videók?

A rendőrség 2006 őszén készített felvételeket a brutális őrizetbe vételekről, azonban ezeket feltehetően még a kormányváltás előtt eltűntették – írja a Magyar Nemzet.

Völgyesi Miklós szerint a rendőrség 2006 őszén készített felvételeket a brutális őrizetbe vételekről, azonban ezeket feltehetően még a kormányváltás előtt eltűntették, megsemmisítették, mivel a kirívó törvénytelenségeket bizonyították volna – írta hétfői számában a Magyar Nemzet.

A nyugalmazott büntetőbíró – aki közreműködött a Balsai-jelentés elkészítésében – a lapnak azt mondta: a rendőrök olyan sok lőszert használtak fel a polgári lakosság megfélemlítésére 2006. október 23-án, hogy a készleteiket a honvédségnek kellett feltöltenie.
   
A Magyar Nemzet emlékeztetett: Völgyesi tavaly terrorcselekmény gyanújával tett büntetőfeljelentést a 2006 őszi rendőri erőszak miatt, ehhez feljelentéskiegészítést nyújt be a most nyilvánosságra került felvételek miatt.
   
A lap felidézte: a Hír Televízió pénteki Célpont című műsora két olyan rendőrt kutatott fel, aki a 2006. október 23-i nemzeti ünnepen a megemlékezőkre lövöldözött. Egyikükről egy rendőrségi felvételt is bemutattak, amin az látható, hogy rálő az őt fényképező emberre.
   
Magyar Nemzet nyomán

Article source: http://barikad.hu/eltunhettek_a_2006_os_videok-20120305

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .