Rabszolgasorban

Hogyan tartják a hangok rabszolgasorban az emberiséget?

A hang energia

A legutóbbi Globális Energia Áttörés Konferencián Boulderben, Kolorádóban, Michael Tellinger megosztotta azt az elméletét, hogy a hang az egyik legnagyob mennyiségben előforduló szabad energia forma a bolygón. Elmondta, hogy a hang az elsődleges forrása minden dolognak, és az egész teremtés közös nevezője. Ezzel együtt azt is mondta, hogy ha egy földönkívüli faj energiát akar betakarítani a bolygóról, akkor az ilyen energiát hanggal tudja létrehozni.

Bizonyított tény, hogy az ősök hang energiát használtak

Michael Tellinger dél-afrikai tudós, felfedező, és az UBUNTU Felszabadítási Mozgalom alapítója. Érdeklődése az ősi régészet iránt egy otthona közelében található területen lévő régi kő kör tanulmányozásával kezdődött Dél-Afrikában. Az előadásáról készült felvételen (a cikk végén) Michael beszél az ősi leletek alapjairól, melyekről megállapították, hogy hangok létrehozására használták. Továbbá kifejti, hogy a hangokat hogyan használták mint energiát a tárgyak lebegtetésére annak érdekében, hogy olyan struktúrákat hozzanak létre, melyek örvényeket nyitottak meg, ami lehetővé tette, hogy ott űrhajók jöjjenek és menjenek.

Kisebb köralakú, fánk vagy tórusz, illetve fagylalt tölcsér formájú köveket találtak Dél-Afrika minden területén és szerte a világon. Egy időben, ezeknek a kristályos köveknek magasabb kereskedelmi értéke volt, mint az aranynak, mert képesek voltak a hangon keresztüli energia létrehozására. A fagylalt tölcsér alakú kövek tulajdonsága, hogy kong és harmonikus frekvenciákkal visszhangzik, amikor megütik. Kő oszlopok antennaként szolgáltak, melyeket számos ősi helyszínen megtaláltak.

Az Anunnakik, az energia betakarítók

Azon faj lényei, melyek mint Illuminátusok uralják és irányítják ma a bolygót, több forrás szerint egy Anunnakinak nevezett földönkívüli faj. A történet szerint az Anunnakik azért jöttek a Földre, hogy létrehozzanak egy emberi fajt, melyet rabszolgájukká tehetnek, hogy ez a rabszolga faj aranyat bányásszon a számukra. Az aranyra azért volt szükségük, hogy helyrehozzák a bolygójuk légkörét, feltételezhetően a Nibiruét.
Michael úgy becsüli, hogy több mint 10 millió kő kör romja található Dél-Afrikában,

10 milli k kr

10 millió kő kör

melyeket arra használtak, hogy feltehetően olyan hangenergia rácshálókat alakítsanak ki és kössenek össze, melyek lehetővé tették az Anunnaki űrhajóknak, hogy jöjjenek, és az aranyat elszállíthassák. Ez Enki idejében volt, vagy Ádám és Éva legendájának időszakában.

Az a felfedezés, hogy a legtöbb ősi hely monolitikus szerkezetei a Föld rácsvonalai mentén helyezkednek el, egy nagyobb képet tár elénk. Az Anunnaki tudósai építették ezeket az első energia vezetőket, mint amilyenek a kör alakú kő romok Dél-Afrikában, majd elkezdtek erősebb szerkezeteket építeni a Föld Ley-vonalai mentén. Stonehenge és a gizai piramisok alapvető példák, de a következő generációk is folytatták az egyre erősebb és összetettebb építmények létrehozását. Az egész bolygón meglévő szilícium alapú hálózatok látképe nagy hasonlóságot mutat a mai számítógépes áramkörökkel.

Anunnakik

Az Anunnakik, az energia betakarítók

Az emberek is energia vezetők

A kövekkel együtt, melyek kristályos tulajdonságokkal bírnak, az emberek is energia vezetők. Az emberek egy olyan rezonanciával rezegnek, ami hangot hoz létre, és az emberi érzelem egyszerűen mozgásban lévő energia. Az emberi hang egy erőteljes energia generátor. Megrázó felfedezés adódott Michael azon vizsgálatából, hogy a legősibb energiarács-hálózat helyszínek a bolygó Ley vonalain találhatóak. Az ősi energiarács-hálózat helyszínek több anfiteátrumot és kolosszeumot is magukban foglalnak. Feltételezni lehet, hogy ezek a struktúrák hasonlóak voltak a római kor kolosszeumaihoz, vagy a mai futball stadionokhoz. Amikor sok ember gyűlik össze, hatalmas mennyiségű energiát hoznak létre érzelmen, izgalmon, félelmen és az emberi hangon keresztül, ami összegyűjthető.

Ezt az elvet alkalmazni lehet a templomok és tornyok elrendezésére, melyeket arra használtak, hogy learassák az éneklésből és Isten dícséretéből adódó energiákat. Minden nagy város teljes elrendezése az energia betakarításán alapszik, egy számítógépes áramkör formájában, az emberektől összegyűjtött hang energiaforrással, melyet valaki megtervezett.

Egy izgalmas információ csemege, melyet Michael hozott fel a prezentációja során:
“Az ősi helyeken található kövek felvételeket tartalmaznak mindenről, ami ezeken a helyszíneken történt. Egy napon, talán hamarosan, az emberiség emlékezni fog arra, hogyan érhetők el ezek az információk, és arra fogjuk használni ezt a tudást, hogy úgy éljünk, ahogy szeretnénk.”
Hogyan használhatjuk ezt az információt most?

Ez a cikk Michael Tellinger előadásának kulcsfontosságú pontjait érintette, melynek az a szándéka, hogy kulcsot adjon az emberek kezébe, hogy rájöhessenek, hogyan lehet véget vetni ennek az energia begyűjtésnek. Arra bátorít mindenkit, hogy kutasson és gondolkodjon el azon, hogy a dolgokat képesek vagyunk megváltoztatni itt és most. Az emberi tudatosság minden területen történő növekedése most már elegendő muníciót biztosít számunkra ahhoz, hogy tisztességesen játszhassuk ezt a játékot.

Véget vethetünk ennek az energia betakarításnak azzal, hogy lényegében “végzünk” a régi Anunnaki irányítókkal, vagy eltávolítjuk őket a bolygóról? Elméletileg megölik magukat, ha a Földön maradnak, ahogy tovább folytatja frekvenciájának emelését, mivel soha nem lesznek képesek vele rezonálni anélkül, hogy összhangba kerüljenek a fénnyel. Ki tudja, meddig tartana? Az Anunnaki / Illuminátus tudja ezt, és a bolygó, és minden rajta élő gyors ütemű megsemmisítébe kezdtek. A hangban meglévő ingyen energia, és más ingyen energia eszközök feleslegessé fogják tenni a pénzt, ami szintén véget vet ennek az energia elvonásnak. Az emberi test képességeinek eltitkolt tudása egyre többünk számára teszi lehetővé, hogy emlékezzünk arra, hogyan vethetünk véget hatalmunk önként történő átadásának.

forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=327