A futballújonc kivégezte a Kecskemétet

Az jonc Mezkvesd megszerezte trtnete els NB I-es sikert: Vber Gyrgy egyttese a labdarg OTP Bank Liga 3. forduljnak els szombati mrkzsn a tallkoz eltt szzszzalkos Kecskemt vendgeknt flnyes, 6-2-es diadalt aratott.

OTP Bank Liga, 3. fordul:
Kecskemti TE-Phoenix Mecano – Mezkvesd-Zsry FC 2-6 (1-4)
Kecskemt, 2500 nz, v.: Farkas .
gl: Rajczi (42., 11-esbl), Kosz (56.), illetve Szalai (13.), Bognr (45.), Melczer (21., 11-esbl), Balajti (30.), Menougong (69.), Olasz (88.)
killtva: Pti (20.), Patvaros (72.), illetve Hegeds (81.)
srga lap: Mogyorsi (5.), Savic (18.), Patvaros (47., 72.), illetve Szalai (40.), Hegeds (55., 81.)
Kecskemt: Antal B. – Mogyorsi, Karan, Pti, Forr – Leo, Bulajic (Patvaros, 31.), Savic (Kosz, 31.), Vukasovic, Balzs Zs. (Pekr, a sznetben) – Rajczi
Mezkvesd: Szntai – Hegeds Cs., Szalai, Hegeds D., Gvay – Dobos (Petnehzi, 51.), Farkas B., Bognr I., Melczer V. – Balajti (Olasz, 79,), Menougong

Ugyan az eddig szzszzalkos Kecskemt kezdte jobban a tallkozt, mgis a Mezkvesd szerzett vezetst: Bognr lesen becsavart szabadrgsa, amibe Szalai bele tudott cssztatni, a klub trtnetnek els NB I-es glja volt.

Nhny perccel ksbb Pti kezezse miatt emberhtrnyba kerlt a lila-fehr alakulat, Melczer pedig glra vltotta a jogos bntett. A hazaiak teljesen sszetrtek, ezt pedig Balajti tallatval ki is hasznlta Vber Gyrgy egyttese. A Kecskemt megprblta mg a sznet eltt rendezni sorait, Rajczi gljnl egy pillanatra ez gy tnt, sikerl is, m ismt jtt Bognr, aki a flid eltti utols pillanatban visszalltotta a klnbsget.

A fordulst kveten szinte azonnal ismt szptett a Kecskemt, m ezttal is hiba vette t a kezdemnyezst, jtt Menougong, aki egy remek egyni akci vgn az tdik vendgglt is megszerezte. A tallkoz a 72. percben dlt el vgrvnyesen, miutn Patvarost is killtotta a jtkvezet, gy a hazaiak kilenc emberre fogyatkoztak. A vgeredmnyt a csereknt bell Olasz lltotta be a 88. percben.

Article source: http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130810-a-futballujonc-kivegezte-a-kecskemetet.html


Cimke:

Ez a bejegyzés 2013. augusztus 10. szombat 17:13, perc időpontban készült a ” Egyéb” kategóriában.
Ha nyomon szeretnéd követni akkor add a hircsatornákhoz RSS 2.0.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19490