Facebookozott a bébiszitter, megfulladt a gyerek

A dallasi rendőrség szerdán tartóztatta le a 37 éves Kariasa Thomast – írja a NY Daily News. A nő és vak férje június 22-én együtt vigyáztak barátaik 3, 5, 6 és 7 éves gyerekére, velük volt saját, 16 éves lányuk is. Elmentek a lakóparkjuk uszodájába – ami akkor már zárva volt –, és miközben a társaság a medencénél időzött, Thomas a Facebookját böngészte, illetve a kutyájával játszott, így nem vette észre, hogy a legkisebb gyerek, Kanyce Giddings beleesett a medencébe.

Vallomása szerint egyébként csak azt engedte meg neki, hogy a vízbe vezető lépcsőn ácsorogjon, mivel a kislány nem tudott úszni. Karúszót, úszógumit, vagy más effélét viszont nem tett rá. Thomas negyedórán keresztül facebookozott és kutyázott, a baleset ez idő alatt történt. Úgy derült ki, hogy a biztonsági őr szólt nekik: zárnak, menni kéne. Az asszony kihívta a gyerekeket a medencéből, de a kislány nem jött, úgyhogy elkérte az őrtől a zseblámpáját – este volt már – és a keresésére indult. Ahogy a medencébe begyalogolt, lába a kislány holttestéhez ért.

A biztonsági őr megpróbálta újraéleszteni a gyereket, míg mások a mentőket hívták. Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni. Thomas 25 ezer dolláros óvadék fejében szabadulhat az előzetesből, ahová nem tudni, miért csak most került.  A gyerek apja azt mondta, megbocsát neki, de utóbb hozzátette: csak azért mondta, mert tudta, hogy ezt kell tennie.

Article source: http://velvet.hu/sztori/2013/08/10/facebookozott_a_bebiszitter_megfulladt_a_gyerek/


Cimke:

Ez a bejegyzés 2013. augusztus 10. szombat 11:13, perc időpontban készült a ” Egyéb” kategóriában.
Ha nyomon szeretnéd követni akkor add a hircsatornákhoz RSS 2.0.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19486