Szólni a nevünkben és helyettünk?

▓ Felháborított Tőkés László Európa Parlamenthez intézett felszólalása. A magyarság a tönk szélén áll, aminek ezernyi oka van, múltból és jelenből. És neki semmi más mondanivalója nincs a strassbourgi nagypáholyban, mint a totalitárius rendszerekkel való elszámolás, ami önmagában is már nagy félrevezetés, — a magasságot egyszerre említeni a mélységgel. Csak nem az elzsidósított szellem beszél belőle?

Az otthoniakat alaposan félrevezették! A sajtó csak elvakítja az embereket a különböző EU-s pénzekkel, meg programokkal, támogatásokkal. Amióta nagyáruházakat húztak fel a mondialisták, hogy legyen hol gyorsan elverni a kis pénzt, az emberek elhitték, hogy jól élnek. A materializmus rabszolgái lettek, ami teljesen megtörte a csöppnyi nemzeti büszkeségüket is. És mindamellett itt a nyakunkon a cionista világállam, amiről nekik otthon fogalmuk sincs, mi több helyeslik és naívan védik az országhódítókat — az ‘ad nauseam holocaust-műsorok’ hatására.

Szóval Tőkés püspök a fent említett dolgokat még csak nem is említi. Az ő problémája az olasz fasizmus meg Hitler, amiket — hogy jobban nézzen ki a dolog –  összeköt a kommunizmussal. ■

Explore posts in the same categories: Magyar szemmel, Propaganda, Társadalom, Őrület!

Article source: http://magyar.wordpress.com/2008/04/23/szlni-a-nevnkben-s-helyettnk/

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=185