Velük szeretne a legtöbb ember szexvideót látni

Ryan Gosling, Brad Pitt és Channing Tatum azok, akiket a legtöbben szeretnének szexvideón látni a Vivid Entertainmaint és az XCritic szavazása szerint. A Vivid a celebek szexvideóinak gyűjtőoldala, ez az a cég többek közt, ami nyilvánosságra hozta Kim Kardashain szexvideóját is. Az XCritic a pornó kritikusok két pornóoldal azt is megkérdezte az olvasóitól, melyik celebpár szexjelenetét néznék meg. A felmérés alapján feltesszük a kérdést, ön melyik férfi celeb szexvideójára kíváncsi, és kik azok a celebpárok, akiknek megnézné a szexvideóját?

A szavazók 21,6 százaléka Ryan Goslingra, 17,2 %-a Brad Pittre, 15,6%-a Channing Tatumra, 12,7 % Matthew McConaughey-ra és Johnny Deppre kíváncsi. Zac Efron, Liam Hemsworth, Bradley Cooper, Robert Pattinson és Jake Gyllenthaal a lista végén állnak, az ő szexvideójukon kevesebb mint 10 % élvezkedne. A celebpárok közül Justin Timberlake és Jessica Biel hozza a lázba a szavazókat, 20, 8 % akarja látni őket szexelni. meglepő módon Brad Pitt exe, Jennifer Aniston megelőzte Angelina Jolie-t, Aniston és Justin Theroux szexére a szavazók 14,2 %-a kíváncsi. 13,2% Brad Pitt és Angelina Jolie magánéletét akarja látni, ők gyakorilatilag levakarhatatlanok az ilyen listákról külön-külön is. Kicsit kevesebben ugyan, de sokan kíváncsiak Vilmos herceg és Catherine hercegné nászára (10,6 %), és olyanok is vannak, akik leszbi celebszexvideót akarnak: 8,6 % Ellen DeGeneres és Portia de Rossi házivideóját.

141956167

A szexuális felmérésben azt a kérdést is feltették az olvasóknak, mit szólnának ahhoz, ha a csajukról kiderülne, hogy pornó sztár. A válaszadók majdnem fele (43%) azt jelölte be, hogy ez elég menő lenne, 26,4% szerint jobban érdekelné így a csaja, 10,7% elveszítené az érdeklődését a pornós csaja iránt. Az is kiderült a felmérésből, hogy a válaszadók 58,6%-nak még sosem volt szexuális kapcsolata a kollégájával, közel a fele pedig azt válaszolta a kérdésre, vannak a munkatársai közt olyanok, akik kísértésbe ejtenék.

Article source: http://velvet.hu/szex/2013/08/09/veluk_szeretne_a_legtobb_ember_szexvideot_latni/


Cimke:

Ez a bejegyzés 2013. augusztus 9. péntek 23:11, perc időpontban készült a ” Egyéb” kategóriában.
Ha nyomon szeretnéd követni akkor add a hircsatornákhoz RSS 2.0.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19479