Kifogták vívóink az olimpiai bajnokokat

A kardoz Szilgyi ron szerdai s a prbajtrz Szsz Emese cstrtki remszerzse utn pnteken nem sikerlt dobogs helyezst kiharcolnia egyetlen magyar versenyznek sem a budapesti vv-vilgbajnoksgon. A legkzelebb ehhez a kardoz Vrhelyi Anna kerlt, aki nagyszer vvssal a negyeddntig menetelt, s nyolcadikknt fejezte be szereplst.

A nap sportkpe: Szke hajzuhatag a vv-vbn

Az egyni kzdelmek zrnapjn a frfi trzk s a ni kardozk lptek pstra a SYMA Csarnokban. Ebben a kt szakgban relisan nem lehetett kiugr eredmnyre szmtani a magyaroktl, s csak Vrhelyi esetben borult a paprforma.

A trzk kezdtk a napot, a ngy magyar egyformn a vilgranglista els tizenhatja kzl kapott ellenfelet, kzlk hrom radsul olimpiai bajnok volt tavaly az olasz vlogatott tagjaknt. A hazai vvk mind a ngy asszban alulmaradtak, legkzelebb a tovbbjutshoz Szabados Gbor llt, aki csak egy tussal kapott ki a knai Ma Csien-fejtl. Gtai Rbert 51., Szabados Gbor 53., Szabados Kristf 58., Szki Bence pedig 64. lett.

Kardban csak hrom magyar szerepelt a ftbln, mivel Varga Dra nem jutott tovbb a keddi selejtezbl. Vrhelyi Anna nagyon szpen menetelt, asszrl asszra magabiztosabb vlt, s kzben a kznsggel is j kapcsolatot alaktott ki. Hrom prharcot megnyert, vgl pedig, a vilgranglista llovasa, a csapatban olimpiai s vilgbajnok, egyniben vb-ezst-, illetve olimpiai bronzrmes ukrn Olga Harlan lltotta meg a negyeddntben.

Mrton Anna egy fordult ment elre, Benk Rka pedig mr az els krben kikapott. Mrton a 20., Benk a 45., Varga pedig a 69. helyen vgzett.

Article source: http://www.origo.hu/sport/egyeb/vivas/20130809-varhelyi-anna-jutott-a-legtovabb-a-vivo-vilagbajnoksagon-penteken.html


Cimke:

Ez a bejegyzés 2013. augusztus 9. péntek 17:10, perc időpontban készült a ” Egyéb” kategóriában.
Ha nyomon szeretnéd követni akkor add a hircsatornákhoz RSS 2.0.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19473