A halálos kiscsaj megint lezúz mindenkit

Kick-Ass s vagny, kiskor havercsaja visszatr, hogy ismt rendet vgjanak, s leszmoljanak a rosszfikkal. Ha premier eltt szeretnd ltni a Kick-Ass 2 cm akcivgjtkot, jtssz velnk, hogy jegyet nyerhess az Origo Filmklub vettsre.

A (Magyarorszgon Ha/ver cmen fut) Kick-Ass egyszerre volt aranyos szuperhsfilm s szuperhsfilm-pardia, szerethet fhskkel s viccesen eltlzott erszakkal. Magyarorszgon nem sokan nztk meg, pedig meglehetsen szrakoztat volt, de ez most rszben orvosolhat: itt a folytats – s ez szerencsre mr nlunk is a Kick-Ass 2 cmet viseli.

Kick-Ass 2

Forrs: UIP

Az els rszben nhnyan elhalloztak, de az idkzben alaposan kigyrt Kick-Ass (Aaron Johnson) s a csinos kamaszlnny cseperedett Hit-Girl (Chloe Moretz) megint itt van, s folytatjk a maszkos szuperhskdst. Radsul most lelkes joncok is csatlakoznak hozzjuk, kztk a magt Csillagsv Ezredesnek nevez Jim Carrey. Az let azonban nem olyan egyszer, mert az apja halla miatt bosszszomjas Red Mist is visszatr The Mother Fuckerre tkeresztelve, s a hatsgok is hajtvadszatot indtanak az nknyes rendfenntartk utn.

A folytatsban az els rszt rendez Matthew Vaughn mr csak producerknt vett rszt, a msodik filmet Jeff Wadlow (Sose htrlj meg) rendezte. Akrcsak az els, ez ismt Mark Millar s John Romita Jr. kpregnyn alapul, amelybl a forgatknyvet Wadlow rta. Mint a rendezelmondta, abbl az alaptletbl indult ki, hogy a kt fhs s ellenfelk mg mindig hrom sajt magt keres kamasz, s br talltak maguknak egy-egy izgalmas alteregt, nmagukat mg csak most kell megtallniuk.

* * *

Ha szeretnd megtekinteni Kick-Ass 2 cm filmet az [origo] filmklub augusztus 21-i vettsn, nem kell mst tenned, mint megvlaszolni az albbi krdst, s a helyes vlaszt a lakcmeddel egytt elkldeni a filmklub@origo.hu cmre. A levl trgya “Kick-Ass 2″ legyen, egy olvas csak egy vlaszt kldhet be.

Az albbi rendezk kzl kivel nem dolgozott mg a 16 ves Chloe Moretz?

A) Tim Burton
B) Martin Scorsese
C) Steven Spielberg

A helyes megfejtst bekldk kzl kb. 80 jtkost sorsolunk ki, akiket mozipartnerkkel egytt meghvunk a Mammut II. moziban augusztus 21-n, szerdn 20 rakor kezdd vettsnkre. Az eladsra jegyet vsrolni nem lehet.

A jtk egyforduls, ideje: 2013. augusztus 8. – augusztus 19. A sorsolsra 2013. augusztus 20-n kerl sor. A jtkban az [origo] Zrt. munkatrsai nem vehetnek rszt, a nyerteseket e-mailben rtestjk.

Amennyiben krds merlt volna fel benned a jtkkal kapcsolatban, azt itt felteheted.

Article source: http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20130808-nezd-meg-premier-elott-a-kick-ass-2-cimu-filmet.html


Cimke:

Ez a bejegyzés 2013. augusztus 8. csütörtök 17:07, perc időpontban készült a ” Egyéb” kategóriában.
Ha nyomon szeretnéd követni akkor add a hircsatornákhoz RSS 2.0.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19463