Könnyfakasztó: a világ első edzősérülése

Pellegrino, a néhai liverpooli játékos az év elején költözött Valenciából Dél-Amerikába, hogy az Estudiantes kispadjára üljön.

A 41 éves vezetőedző jobbára keménységéről volt eddig ismert, de most egy teljesen szokatlan „produkcióval” írta be magát a történelemkönyvekbe.

Csapata CA All Boys ellen 1-0-ra megnyert összecsapásán taktikai tanácsokat osztogatott fiainak, amiket arrogáns karjelzésekkel erősített meg. Pár pillanattal ezt követően Pellegrino kénytelen volt visszatántorogni a kispadhoz, ugyanis kiment a válla a heves mutogatásban.

A szakvezető a mérkőzést követően ugyan humorosan kezelte az esetet, azt is elmondta, hogy igen komoly fájdalmakkal küzd.

„Sosem láttam még olyat, hogy egy edző megsérül egy mérkőzés közepette. Krónikus sérüléssel küszködöm, ezért is ugrott ki a vállam a helyértől” – beszélt Pellegrino.

Az Estudiantes csapattagjai abban biztosak lehetnek, hogy az együttes feje egy jó darabig nem kalimpál majd a technikai zónában, és kénytelenek lesznek a szájáról olvasni a hangzavarban.

Videó – A groteszk sérülés

Article source: http://sport.hir24.hu/sportvideo/2013/08/09/konnyfakaszto-a-vilag-elso-edzoserulese/~~Fokusz


Cimke:

Ez a bejegyzés 2013. augusztus 9. péntek 05:09, perc időpontban készült a ” Egyéb” kategóriában.
Ha nyomon szeretnéd követni akkor add a hircsatornákhoz RSS 2.0.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19472