Saját nemi szervét etette meg az emberekkel egy japán „művész”

A rendőrség is vizsgálódik azután, hogy egy 22 éves japán „művész” megfőzte és feltálalta saját nemi szerveit vendégeine. Már nem volt rá szüksége.

sA rendőrség is vizsgálódik azután, hogy egy 22 éves japán „művész” megfőzte és feltálalta saját nemi szerveit vendégeinek. A Tokióban tartott nyilvános eseményen petrezselyemmel és gombával lehetett péniszt, herezacskót és heréket kóstolni.

Öten ettek a nem mindennapi menüből, és állítólag 20 ezer jent kellett fizetni érte, ami nagyjából 60 ezer forintnak felel meg. Korábban ennek ötszörösét akarta kérni a férfi, ám vélhetően azt már sokallták a vendégek. Hogy miért vágatta le a Mao Sugiyama nevű férfi saját nemi szerveit, azt egyelőre nem tudni. Annyi biztos, hogy még márciusban, sebészi úton távolították el a dolgokat, amit később egy fagyasztóban tároltak. Mao eleinte saját maga akarta megenni műszerét, ám végül inkább gyűjtött maga köré még néhány elmebeteg vendéget.

A rendőrség eleinte nem tudott mit kezdeni az üggyel, hiszen konkrét bűncselekmény nem igazán történt. A polgármester azonban mégis kérte, hogy kezdjenek valamit a dologgal, ezért a hatóság most mégis folyik valamilyen eljárás a töketlen fickó ellen.

hvg.hu – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/sajat_csunyajat_etette_meg_az_emberekkel_egy_japan_muvesz