Öntse már le valaki Horthy szobrát! Légyszi!

Dániel Péter bánhatja, hogy Izraelbe költözött, hiszen Hencidán Horthy mellszobrot avattak. Érzi ezt ő is, Facebookon toborozza a bűnözőket, akik megrongálnák azt helyette.

Szombaton avatták fel a jobbikos polgármester által vezetett Hencida község új ékességét, Nagybányai Vitéz Horthy Miklós kormányzó mellszobrát. A Horthy szobrok iránt különös érzelmekkel fűtött Dániel Péter már Facebookon lázítja demokratáit, hogy valaki fogjon vörös festéket.

Dániel Péter, a nagy nehezen Izraelbe költözött celebzsidó ügyvéd ismét Facebookon provokálta szuperdemokratikus barátait. Elkészült ugyanis Horthy Miklós kormányzó úr hencidai mellszobra, így Gyurcsány Ferenc olykor magából kivetkőző rajongója nagyon izgatott lett.

Dániel Péter legszebb pillanatai

A közösségi oldalon Dániel Péter azt írja: „Újabb Horthy-szobor éktelenkedik Magyarországon. Az is elég nagy baj, hogy egy tömeggyilkos háborús bűnösnek már megint szobrot emeltek. De az még nagyobb baj, hogy nincs egyetlen bátor magyar demokrata sem, aki tettével is kifejezné a jogos felháborodását.”. Természetesen a demokrata kifejezésnek mára már semmi köze a demokráciához, avagy az egyenlőség elvén alapuló rendszer támogatásához, hiszen, ha ez így lenne, a magyar politikai baloldalnak még csak kimondania sem lehetne ezt a szót. A Demokratikus Koalíció körüli szélsőbaloldali fanatikusok és a magukat demokratáknak valló anarchisták örömmel konstatálják, hogy legújabb szellemi vezérük ötletet adott a szobor megrongálására. Ráadásul a cionista ügyvéd egy ebédet ígért Izraelben annak, aki végre „kifejezné” ellenszenvét.

ht

A kormányzó mellszobrának avatásán több százan vettek részt – Fotó: MTI

Dániel Péter egyébként azon túl, hogy hosszú-hosszú hónapok óta, szinte naponta könyörög a demokratikus közösségnek, hogy írják alá azt az internetes petíciót, ami a Jobbikot bírósági úton tiltaná be, azt állítja bejegyzésében: ő nem bolond, csak egy bátor demokrata. Úgy tűnik azonban, hogy Izraelben már nem lehet főállású zsidóként celebkedni, hiszen ott a kukástól a sarki fűszeresig szinte mindenki zsidó, így Dániel Péternek unalmas órái is akadtak demokratikus harca közepette. Ekkor rajzolhatta eme remekművet:

ht

Ezt a demokráciát már ismerjük – és azt is tudjuk, kik csinálták

A Magyarországon jogerősen kiszabott pénzbüntetése elől külföldre menekülő bűnöző azt írta a képhez: „Üdvözlet Izraelből! Ez a véleményem az aljas háborús bűnös újabb szobráról és azokról az ostoba magyar szalon-fasisztákról, akik ezt állították! Ezt a képet küldöm a több százezer magyar zsidó mártír és minden bátor, európai demokrata nevében! Nesze Miklós, te ócska tömeggyilkos! Nesztek primitív magyar fasiszták! Shalom!”.

Várhatóan a kormányzó mellszobrát nem fogják olyan könnyen megrongálni, hisz egy átlag szélsőbaloldali embernek sem mersze, sem kifejezett szándéka nincs ilyen akciókat véghez vinni. Ez már Dániel Péter védjegye, de mint látjuk, végül ő is Izraelbe „menekült”, ahol persze minden tökéletes és csodálatos. Dániel Péter azonban komolyan veszi néptanító szerepét, hisz a magyarság kollektív bűnössége is tananyag lett Horthy szobra miatt. „A magyar nép komoly bűnt és hibát követ el, ha tétlenül, némán és gyáván figyeli a tekintélyelvű diktatúra kiépítését” – fogalmaz, majd hozzáteszi, hogy ebbe a körbe tartozik a Horthy-kultusz, az antiszemitizmus és a revizionizmus felerősödéséhez való asszisztálás is. Dániel Péter szerint ha újra így tesz a magyar nép, akkor ezzel egyúttal a saját jövőjéről és becsületéről mond le, méghozzá “megint”.

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/ontse_mar_le_valaki_horthy_szobrat_legyszi