Több mint ezer hitelkárosulton segítettek a civilek és a Jobbik

A Nemzeti Majálison bármely károsult felkereshette az Otthonvédelmi Tanács sátrát és a Jobbik devizaalapú hitelekkel foglalkozó szakpolitikusait is.

A Hajógyári-szigeten megrendezett Nemzeti Majálison bármely károsult felkereshette az Otthonvédelmi Tanács sátrát és a Jobbik devizaalapú hitelekkel foglalkozó szakpolitikusait is – írja közleményében Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A helyszínen tanácsadást nyújtó civil szervezetek és szakértők hatékonyságát mutatja, hogy több mint ötszáz károsult vette fel a kapcsolatot a jogvédőkkel és kapott konkrét segítséget ügyében, míg a helyszínen több mint ezer bajba jutott iratkozott fel, hogy az Otthonvédelmi Tanács összekösse őt a témában leginkább jártas szakembereivel. Így elmondható, hogy az otthonvédők és a Jobbik egyetlen nap alatt annyi polgárnak nyújtott segítő kezet, elérve akár az ellenük folyó végrehajtás felfüggesztését is, mint ahány emberen a kétharmados Fidesz-többség Nemzeti Eszközkezelője eddig összesen segített- zárul a közlemény.

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/tobb_mint_ezer_hitelkarosulton_segitettek_a_civilek_es_a_jobbik