Balogh József kilépett a Fideszből

A felesége megverésével gyanúsított képviselő csütörtökön levélben értesítette a frakció vezetését, hogy kilép a képviselőcsoportból.

balogh

A felesége megverésével gyanúsított Balogh József csütörtökön levélben értesítette a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetését, hogy a mai nappal kilép a képviselőcsoportból – értesült az Index.

Balogh indoklása szerint „a balliberális média folyamatos támadásai a bekövetkezett eseménysorozat tisztázódását megelőzően sértik a Fidesz-MPP és a kormány érdekeit”, ezért kilép a frakcióból. Mandátumát azonban – melyet választói bizalmából szerzett – nem kívánja visszaadni, független képviselőként továbbra is részt vesz a parlament munkájában.

Balogh a hírportálnak elmondta, nagyon rossz passzban van, vidéki lakásába zárkózott, és a sajtóban megjelent cikkeket sem olvassa. A képviselő állítása szerint arról sem hallott, hogy Rogán Antal és Kövér László házelnök felszólította volna, hogy adja vissza mandátumát. Azt hangoztatta, hogy döntését önállóan és minden pártbeli felszólítás nélkül hozta meg.

Elváltak útjaik

Solton – gyermekei ápolása mellett – lábadozik a súlyos sérüléseket szenvedett S. Terézia, Balogh József fideszes országgyűlési képviselő és fülöpházi polgármester élettársa – tudta meg a Blikk. Az asszony nem tért haza Balogh tanyájára. Mint arról már korábban portálunk is beszámolt, a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja, hogy megverte-e Balogh József az élettársát múlt vasárnap kora reggel.

A fideszes képviselő szombaton a nevelt fiának az esküvőjén volt Solton, majd miután hazatértek élettársával Fülöpházi otthonukba, vélhetően tettlegességig fajult közöttük egy vita. Balogh vasárnap reggel a Helyi Termék Ünnepen vett részt a településen, ahol együtt szerepelt Till Atillával, a TV2 műsorvezetőjével, valamint Kocsis Tiborral, aki 2011-ben megnyerte az X-Faktor döntőjét. Ez idő alatt látogatta meg fia az édesanyját és látván a sérüléseit hívta ki a körzeti orvost.

Balogh József az Indexnek azt mesélte, hogy az „eseményt”, amire nem emlékszik, több napos éjszakázás előzte meg. Egy falunapra és termékbemutatóra készültek napokig. A kérdéses éjszakán 3-4 pálinkát és jelentős mennyiségű bort is elfogyasztott az élettársa fiának az esküvőjén.

Hajnali 4-5 körül értek haza a családdal, amikor bejelentette, hogy lefekszik aludni, mert a reggeli falunapot meg kell nyitnia, ezért pihenésre van szüksége. Állítása szerint arra még emlékszik, hogy befeküdt az ágyba, élettársa pedig bevitte neki a telefont. Az Index kérdésére, hogy onnantól filmszakadás volt-e, azt válaszolta: „Ja.”

A fideszes politikus egy teljesen életszerűtlen és vérlázítóan ostoba történettel is előállt, vagyis szerinte az is megtörténhetett, hogy a nő átesett a földön fekvő vak komondoron. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy S. Terézia orra eltört, egyes hírek szerint pedig koponyaalapi sérülést is elszenvedett. Balogh tovább tetézte hihetetlen történetét, mikor már amolyan paranormális fejtegetésekbe bocsátkozott az elfogyasztott pálinka kapcsán és azt nyilatkozta: valami lehetett a pálinkával, mert a vasárnap virradóra történtekhez hasonló még sose esett meg vele. Ennek ellentmond, hogy volt feleségét korábban többször is megverte.

Egy-két pofon

“Nem Terike mellett és nem Józsi ellen, az igazság mellett fogok tanúskodni” – mondta tegnap Balogh József volt felesége a Blikknek, amikor arról érdeklődtek tőle, a hatóságnak is elmondja-e, hogy Balogh 25 éven át verte őt is. A nő a napokban többször is azt nyilatkozta a sajtónak, hogy volt férje először komolyabban akkor verte meg, amikor első gyereküket várta.

Néha egy-két pofont adott, de egyszer zsírkeverő kanállal verte be a fejét, törte el a kézfejét és zúzta szét a térdét – számolt be a nő a Blikknek. Egy zalai orvosnak azt kellet hazudnia, hogy a vetőgépről esett le. Máskor egy tejeskannával verte véresre a fideszes politikus, egy disznóvágáson pedig a gázpörkölőt fordította felé. A volt feleségnek öngyilkossági kísérlete is volt, illetve pszichiátrián is kezelték, mire végre elhagyta Baloghot.

Az már csak az ügy gyomorforgató pikantériája, hogy a fideszes politikus neve összefüggésbe hozható a visszataszító fideszes trafikmutyival is. Fülöpházán Liptai Szabolcs Richárd nyerte a dohánykoncessziós pályázatot – derítette ki a Hír24. Balogh József vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy a vele élő egyik gyermekét éppen Liptai Szabolcsnak hívják.

Index, Blikk, Hír24 nyomán – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/otthagyta_a_brutalis_fideszest_a_megvert_elettars