Ismét kiütötte a Bayern a Barcelonát

A német csapat az elődöntő szerdai visszavágóján, az első összecsapáshoz hasonló könnyedséggel, 3-0-ra nyert az FC Barcelona vendégeként.

Az elmúlt év után ismét bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája fináléjába a Bayern München: a német csapat az elődöntő szerdai visszavágóján, az első összecsapáshoz hasonló könnyedséggel, 3-0-ra nyert az FC Barcelona vendégeként, így kettős győzelemmel, 7-0-s összesítéssel jutott tovább.

A Lionel Messit nélkülöző Barcelonának szinte semmi esélye sem volt, a gól nélküli első félidőt követően a müncheniek Robben és Müller találatával, valamint Piqué öngóljával diadalmaskodtak.

A Bayern – amely eddig összesen négyszer szerezte meg a legrangosabb európai kupatrófeát – az elmúlt négy szezont figyelembe véve harmadik döntőjére készülhet, ám sem 2010-ben az Internazionale, sem tavaly hazai környezetben a Chelsea ellen nem nyert.

A május 25-i fináléban német házidöntőt rendeznek, ugyanis a Bayern ellenfele a másik spanyol óriást, a Real Madridot búcsúztató Borussia Dortmund lesz.

MTI – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/ismet_kiutotte_a_bayern_a_barcelonat